google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΑΡΩΜΑ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΑΡΩΜΑ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΓΕΜΙΣΕ άρωμα Ολυμπιονικών το αμφιθέατρο του Γυμνασίου Κυπαρισσίας όταν φιλοξένησε 2 Ολυμπιονίκες στο πλαίσιο της διήμερης καμπάνιας που διοργάνωσαν στο Νομό μας με πρωτοβουλία τους οι Ολυπμιονίκες μας για την ευαισθητοποίηση των νέων υπέρ του αθλητισμού και κατά των ναρκωτικών. Στην πόλη για λίγο βρέθηκαν οι: Δημοσθένης Ταμπάκος, πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, χρυσός Ολυμπιονίκης 2004 και παγκόσμιος πρωταθλητής Ενόργανης Γυμναστικής (κρίκοι), αλλά και ηι Βούλα Ζυγούρη, πρωταθλήτρια πάλης.
Τους Ολυμπιονίκες υποδέχθηκαν η Διευθύντρια του Γυμνασίου κ. Μάτα Μπαρτζελιώτη και ως εκπρόσωπος του Δήμου ο Ζαχαρίας Κανελλόπουλος με το ζεστό χειροκρότημα των παιδιών. Σε δηλώσεις τους ο κ. Ταμπάκης μίλησε για την ουσιαστική παρουσία τους στην πόλη της Κυπαρισσίας για να μεταφέρουν το μήνυμα της Ολυμπιακής ιδέας και την ευγενούς άμιλλας, ενώ η κ. Ζυγούρη σε ερώτηση του 936 σχετικά με τις αθλητικές εγκαταστάσεις που απουσιάζουν στη χώρα μας παρατήρησε ότι "εκείνο που προέχει είναι η συμμετοχή και η αρωγή όλων μας πέρα από τις προσπάθειες για να βελτιωθεί η εικόνα των εγκαταστάσεων αλλά το σημαντικό είναι να υπάρχουν πολίτες που να επιβεβαιώνουν την συμμετοχή τους σε δράσεις αθλητισμού". 
Στο Αμφιθέατρο η εκπρόσωπος των μαθητών προσέφερε μια ελιά που αποτελεί παραδοσιακό σύμβολο του τόπου μας ενώ ακολούθησε ενημέρωση για τα μηνύματα που έφεραν στους νέους μαθητές αλλά και γνωριμία με την αξία του αθλητισμού στη ζωή μας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη