google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ- ΜΕΤΡΑ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ- ΜΕΤΡΑ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΙΑ συμμορία η οποία από ότι φαίνεται έχει βάλει στόχο συγκεκριμένα καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους δρα τις τελευταίες ημέρες στη περιοχή Κυπαρισσίας μετά τα περιστατικά παραβίασης σε παντοπωλείο και κρεπερί στην Άνω Πόλη αλλά και παραβίαση σε όχημα στην περιοχή Αγίας Τριάδος.
Αυτή την φορά άγνωστοι δράστες εισέβαλαν την Τρίτη σε ιατρείο που βρίσκεται κοντά στη περιοχή του Νοσοκομείου επί της οδού Φραντζή. Οι δράστες αφού παραβίασαν την κεντρική πόρτα στον πρώτο όροφο του κτιρίου μπήκαν στον εσωτερικό χώρο του ιατρείου που βρίσκεται μετά τον προθάλαμο του διαμερίσματος. Οι δράστες αφαίρεσαν ένα φορητό υπολογιστή, τηλεόραση αλλά και διάφορα  αντικείμενα καθώς στο χώρο δεν υπήρχαν χρήματα ενώ το δωμάτιο έφερε σημάδια διάρρηξης. Ειδοποιήθηκε το Α.Τ. Κυπαρισσίας ενώ ο παθών ιατρός μας εξήγησε ότι δεν μπορεί να εργαστεί άμεσα μετά την αφαίρεση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού που πρέπει να επαναφέρει καθώς είναι απαραίτητος για την εργασία του. Δήλωσε έκπληκτος από την κατάσταση με τις κλοπές για όσους πλέον δεν υπολογίζουν ότι δεν υπάρχουν χρήματα και τώρα αρπάζουν ότι μπορεί να πουληθεί. Πάντως δεν αποκλείεται οι δράστες να γνώριζαν τον χώρο καθώς πήραν συγκεκριμένα πράγματα καθώς καθημερινά προσέρχονται δεκάδες ασθενείς. 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη