google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η ανακοίνωση του Λιμενικού για το τραγικό συμβάν! Νεκρός εντοπίστηκε και ο νεαρός!

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για το τραγικό συμβάν! Νεκρός εντοπίστηκε και ο νεαρός!

Η Λιμενική Αρχή Κυπαρισσίας ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, ότι αγνοούντο ένας άνδρας και μία γυναίκα, ηλικίας 28 ετών αμφότεροι, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. όχημα (οδηγός και συνοδηγός αντίστοιχα). Άμεσα, στελέχη του Λιμεναρχείου προέβησαν σε έρευνα στην περιοχή του λιμένα. Κατόπιν ανεύρεσης υποδημάτων στον προβλήτα του λιμένα, διενεργήθηκε υποθαλάσσια έρευνα από ιδιώτες δύτες, οι οποίοι εντόπισαν βυθισμένο Ι.Χ.Ε. όχημα, ιδιοκτησίας του 28χρονου άνδρα. Εντός του οχήματος ανευρέθη η 28χρονη συνοδηγός του, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος της, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 28χρονου, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα, πρόκειται να συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας, Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ το Ι.Χ.Ε. όχημα ανελκύστηκε.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, νωρίς το πρωί, οι δύτες εντόπισαν και το δεύτερο άτομο που έψαχναν από χθες μέσα στο λιμάνι της Κυπαρισσίας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη