google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΡΑΓΙΣΕ Η ΖΑΧΑΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ 28ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΠΝΙΓΗΚΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΡΑΓΙΣΕ Η ΖΑΧΑΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ 28ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΠΝΙΓΗΚΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο, ήταν η μοίρα για το ζευγάρι που χάθηκε στα νερά της Κυπαρισσίας, όταν την περασμένη Δευτέρα το βράδυ, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στο λιμάνι της Κυπαρισσίας, όπου οι δύο νέοι, είχαν σταματήσει, με αποτέλεσμα κανείς από τους δύο να καταφέρει να βγει ζωντανός. Ανείπωτη τραγωδία, μπορεί να χαρακτηρισθεί το περιστατικό που συνέβη προχθές το μεσημέρι στην περιοχή, όπου βρέθηκε βυθισμένο το αυτοκίνητο του 27χρονου, Γιάννη Κριτσέλη από τη Ζαχάρω και μέσα σε αυτό το πτώμα της 28χρονης φίλης του.
Aπο νωρίς το πρωί, οι επαγγελματίες δύτες που ξεκίνησαν και πάλι τις έρευνες, εντόπισαν και το πτώμα του άτυχου νέου, λίγα μέτρα από το σημείο όπου εντοπίσθηκε την περασμένη Τρίτη το μεσημέρι, το αυτοκίνητό του, κλείνοντας έτσι το δράμα που εκτιλύχθηκε στο λιμάνι της Κυπαρισσίας. Ο Γιάννης Κριτσέλης, με την 28χρονη φίλη του, σύμφωνα με πηγές, το απόγευμα της Δευτέρας, είχαν συναντηθεί, καθώς ο νεαρός ποδοσφαιριστής, συνήθιζε να επισκέπτεται την περιοχή της Κυπαρισσίας, όπου εργαζόταν και τα Σαββατοκύριακα. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, το περιστατικό εκτιμάται πως συνέβη αργά το βράδυ της Δευτέρας, χωρίς κάποιος να αντιληφθεί το παραμικρό.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη