google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ Ο Α.Ο.ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ Ο Α.Ο.ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΜΕ αξιώσεις διεκδικεί το καλύτεροστο μεταγραφικό παζάρι η Κυπαρισσία μιας η διοίκηση τελικά προχώρησε σε δύο "δυνατές" μεταγραφές με παίκτες εγνωσμένης αξίας… Συγκεκριμένα απέκτησε τον Παναγιώτη Καρατζούλια που πέρυσι αγωνιζόταν όπως γνωρίζουν οι φίλαθλοι στο Δώριο και τον Σπύρο Γαργαρώνη που ήταν σε ομάδα της Ηλείας και ήταν πρόπερσι στην ομάδα μας.

Πρόκειται για δύο παίκτες που είναι σε ιδανική ηλικία (26 χρονών), έχουν εμπειρία και από το πρωτάθλημα της Δ' εθνικής και έχουν παίξει πολλά χρόνια ποδόσφαιρο με επιτυχία σε επίπεδο Α' τοπικής.Ο Καρατζούλιας αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου τόσο ως "εξάρι" όσο και ως "οκτάρι" και την περασμένη σεζόν δεν έχασε ούτε έναν αγώνα με το Δώριο (30 συμμετοχές και 1 γκολ).
Ο 26χρονος μέσος έχει ανδρωθεί και έχει παίξει πολλά χρόνια ποδόσφαιρο στον Εθνικό Μελιγαλά.
Ο Μαργαρώνης είναι γνώριμη φιγούρα στους Κυπαρισσιώτες φιλάθλους μιας και έπαιξε στον αγώνα πριν δύο χρόνια (σεζόν 2011-2012). Εκείνη την περίοδο μέτρησε 28 συμμετοχές και ένα γκολ.Είναι ένα κλασικό αριστερό μπακ που μπορεί να παίξει και χαφ, μιας και διαθέτει καλή σέντρα.
Εκκρεμότητα με τις ανανεώσεις
Οι μεταγραφές φυσικά δεν σταματούν εδώ για την Τριφυλιακή ομάδα, όμως θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό από το πως θα πάνε οι ανανεώσεις. Για την ώρα έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά στην Κυπαρισσία οι Θοδωρής Ντουγερόγλου και Σιντί Ντιόπ.
Επαφές υπάρχουν με τους εξής ποδοσφαιριστές: Γαργαρώνη, Μιτρόφ, Μητρόπουλο, Στρέπι, Ανδρουτσή και Παναγόπουλο. Εκτιμάται πως οι περισσότεροι εξ αυτών θα μείνουν, μιας και η εκτίμηση είναι αμοιβαία με τους διοικούντες και λογικά θα βρεθεί η… χρυσή τομή στο οικονομικό. Αυτή τη στιγμή πάντως δεν έχει αποχωρήσει κανείς από την ομάδα. 

Source: https://www.eleftheriaonline.gr/notosport/football/item/3977-kyparissia-margaronis-karatzoylias

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη