google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ...

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ...

Ο Εξωραιστικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Κυριακής και εθελοντές ένωσαν τις δυνάμεις τους, ώστε να ολοκληρωθεί το «συμμάζεμα» στο όμορφο και γραφικό λιμανάκι τηςΑγίας Κυριακής Φιλιατρών.

"Ο δήμος είναι απών"
Μεγάλος απών ήταν ο Δήμος Τριφυλίας καθώς δεν συνέβαλε στην προσπάθεια ούτε με προσωπικό ούτε με μηχανήματα.
Αφού οι κάτοικοι «χτύπησαν την πόρτα» του Δήμου και δεν πήραν καμία βοήθεια, τρεις νέοι άνθρωποι με όρεξη για δουλειά από την περιοχή ήρθαν σε συνεννόηση με τον Σύλλογο και έκαναν ένα μικρό θάυμα προσφέροντας κοινωνικό έργο στον τόπο τους. Ξεκίνησαν με χρηματική βοήθεια του Συλλόγου προκειμένου να βάψουν τα σκίαστρα και τις μάντρες στο γραφικό λιμανάκι.

Στην συνέχεια, με πρωτοβουλία των Σπύρο ΜιχαλακόπουλοΓιώργο Μιχαλακόπουλο καιΓιώργο Γεωργακόπουλο κατάφεραν να μαζευτούν χρήματα από διάφορους συμπολίτες μας και καταστηματάρχες της περιοχής, προκειµένου να χρησιµοποιηθούν για την διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου στο γραφικό λιμανάκι.

Οι εθελοντές έβαλαν όλη τους την ενέργεια και την καλή τους διάθεση για να ομορφύνουν τον χώρο και κατάφεραν να άλλαξουν την εικόνα στο λιμανάκι προς το καλύτερο.
- Καθάρισαν την παραλία και έστρωσαν την άμμο.
- Τοποθέτησαν ομπρέλες κατά μήκος της παραλίας.
- Τοποθέτησαν σιδερένιους κάδους.
- Κατασκέυασαν μεγάλη κούνια για τους μικρούς και μεγάλους φίλους.
- Τοποθέτησαν προβολείς στην παραλία.

Τα έργα για τους εθελοντές όμως δεν σταματούν εδώ, σειρά έχουν και άλλα έργα όπως:
- Να φωτίστει το λιμανάκι.
- Να δημιουργηθεί ένας διάδρομος από παλέτες που να οδηγεί στην παραλία.
- Να τοποθετηθεί δίχτυ βόλει και τέρματα ποδοσφαίρου 5×5.
- Να τοποθετηθούν πινακίδες του οικισμού, της εκκλησίας και του συλλόγου.

Οι εθελοντές Σπύρος Μιχαλακόπουλος, Γιώργος Μιχαλακόπουλος και Γιώργος Γεωργακόπουλος ευχαριστούν δημόσια τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα καθώς και τους δύο καταστηματάρχες του οικισμού της Αγίας Κυριακής για την πολύτιμη βοήθειά τους. Σε όλους αυτούς που με την στήριξη τους (οικονομική – εθελοντική) κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να διαμορφώσουν την όμορφη παραλία της Αγίας Κυριακής.

Εθελοντές, κάτοικοι, συμπολίτες μας, σύλλογος και καταστηματάρχες της Αγίας Κυριακής έβαλαν από ένα «χεράκι» για να αναβαθμίσουν ένα χώρο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο εθελοντισμός μπορεί να κάνει θαύματα!
gargalianoionline.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη