google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Διαρρήξεις σε οικία και τροχαίο στους Γαργαλιάνους...

Διαρρήξεις σε οικία και τροχαίο στους Γαργαλιάνους...

Άλλη μια διάρρηξη σε οικία σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 5 Ιουλίου στους Γαργαλιάνους, όταν άγνωστοι δράστες διέρρηξαν οικία κοντά στην περιοχή του Β” Δημοτικού Σχολείου.
Μεγάλο χρηματικό ποσό, χρυσαφικά, υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα, αξίας πάνω από 10.000 ευρώ ήταν η λεία διαρρήκτη ή διαρρηκτών που κατάφεραν και εισήλθαν σε οικία συμπολιτών μας.
Οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν την ολιγόωρη απουσία των ιδιοκτητών (κάπου μεταξύ 10.00 μ.μ. και 12.00 μ.μ.) και μπήκαν στην κατοικία από το ανασφάλιστο παράθυρο της κουζίνας, αφού πρώτα αναρριχήθηκαν στο δεύτερο όροφο χρησιμοποιώντας τα σίδερα της τέντας του 1ου ορόφου.
Έρευνες για το περιστατικό κάνει το Α.Τ Γαργαλιάνων ενώ το τμήμα σήμανσης έκανε έρευνες για τα ίχνη που πιθανόν άφησαν πίσω τους οι διαρρήκτες!
ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 2 ατόμων (οδηγού και συνοδηγού), σημειώθηκε περίπου στις 13:30 το μεσημέρι της Κυριακής 6 Ιουλίου στα πρώτα χιλιόμετρα επί της επαρχιακής οδού Γαργαλιάνων – Μάτι, λίγο έξω από τους Γαργαλιάνους.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία Ι.Χ αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας άνδρας με συνοδηγό την γυναίκα του με κατεύθυνση τους Γαργαλιάνους ξέφυγε από την πορεία του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες κι αφού αρχικά χτύπησε από την πλευρά του συνοδηγού στην δεξιά πλευρά του δρόμου εκσφενδονίστηκε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε πάνω σε τσιμεντένιο στηθαίο.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός αλλά και η συνοδηγός του Ι.Χ, οι οποίοι διεκομίσθησαν με ασθενοφόρα οχήματα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Καλαμάτας για την παροχή πρώτων βοηθειών και για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.
(Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή των επιβατών του Ι.Χ.)
Το σημείο που έγινε το ατύχημα είναι πολύ επικίνδυνο και στο παρελθόν έχουν γίνει αρκετά ατυχήματα. Πρόκειται για πολύ επικίνδυνη στροφή με αντίθετη κλίση και το οδόστρωμα είναι πολύ κακό.
ΠΗΓΗ gargalianoionline.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη