google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Γ” ΕΘΝΙΚΗ: Τέλος η Συντονιστική και «επίθεση»… παντού!

Γ” ΕΘΝΙΚΗ: Τέλος η Συντονιστική και «επίθεση»… παντού!

Δεν κατάφερε να πετύχει τη μη αναδιάρθρωση της Γ’ Εθνικής η Συντονιστική Επιτροπή και ανακοίνωσε πως «έκλεισε ο κύκλος της». Κατέγραψε τους λόγους που δεν πέτυχε το στόχο της, ρίχνοντας… πυρά προς ΕΠΟ, Επιτροπή πρωταθλήματος, ΕΠΣ Χανίων, Υφυπουργό Αθλητισμού!
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η συντονιστική επιτροπή των ομάδων της Γ΄ Εθνικής, αποφασίζει να κλείσει τον κύκλο της, τουλάχιστον ως προς το αίτημα της αναδιάρθρωσης. Ωστόσο ξάστερα και καθαρά, κάτι που συμβαδίζει με τον υγιή και ανιδιοτελή αγώνα της, επιθυμεί να ενημερώσει τους φιλάθλους των ομάδων της, αλλά και τον υπόλοιπο φίλαθλο κόσμο , πως το ότι δεν πέτυχε την αναμόρφωση του ποδοσφαίρου οφείλεται στους κάτωθι λόγους
1. Στην αδιάλλακτη και εγωϊστική στάση των κκ.Σαρρή, Τζανόπουλου και Παπακωνσταντίνου, που χρησιμοποίησαν αναχρονιστικές μεθόδους και ψεύτικα επιχειρήματα, πως π.χ. ότι θα εκπέσουν ως διοίκηση αν προχωρήσουν σε αναδιάρθρωση.
2.Στις απαράδεκτες ενέργειες του προέδρου της ΕΠΣ Χανίων κ. Βούρβαχη, που ήταν καταλυτικές.
3.Στην υποταγή των ποδοσφαιρικών ενώσεων στα ψευτοδιλλήματα που τους έθεσε η ηγεσία της ΕΠΟ. Η αδιαφορία και η υποκρισία των προέδρων των ΕΠΣ, για το μέλλον των ομάδων των ενώσεών τους, θα πρέπει να απασχολήσει τις θιγόμενες και όχι μόνο ομάδες.
4.Στη διπρόσωπη πολιτική του υφυπουργού αθλητισμού κ. Ανδριανού που αποδείχτηκε αρνητικός, στο αίτημά μας και στην πρόληψη του αφανισμού του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
5. Στην απαράδεκτη συμπεριφορά του Μέγαρου Μαξίμου και στην τελική κοροϊδία που μας επεφύλαξε.
6.Στην αδράνειά μας – γιατί πάντα προχωρούσαμε με καλή τη πίστη- να κινητοποιήσουμε τους φιλάθλους των ομάδων μας.
Αυτό που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι το μηδαμινό ενδιαφέρον της Πολιτείας και της ΕΠΟ γα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, που το οδηγούν από κοινού με μαθηματική ακρίβεια στο γκρεμό.Ήδη έχουν διώξει όλον τον υγιή φίλαθλο κόσμο  από τα γήπεδα και έπεται συνέχεια. Όσον αφορά την ΕΠΟ , έχει τουλάχιστον της Ευρωπαϊκή πρωτοτυπία αντί για κύπελλο να διοργανώνει λήγκ – καπ, δηλαδή με η συμμετοχή στο θεσμό μόνο επαγγελματικών ομάδων….. όταν στο Αγγλικό κύπελλο μετέχουν πάνω από από 2500 ομάδες.
Κλείνοντας τον κύκλο ως συντονιστική ομάδα, θα θέλαμε να παροτρύνουμε τις ερασιτεχνικές ομάδες στα ακόλουθα
1.Να γίνουν πιο δυναμικές ως προς τη διεκδίκηση οικομικών πόρων από την ΕΠΟ και την Πολιτεία. Δεν είναι  δυνατόν να δίνονται τεράστια και προκλητικά ποσά για αρχιδιαιτητή με τις ευλογίες Πολιτείας και ΕΠΟ και οι παράγοντες των ερασιτεχνικών ομάδων να αιμοραγούν συνεχώς , αλλά και να εμπαίζονται, όπως στην περίπτωσή μας.
2.Να αντισταθούν στα υψηλά πρόστιμα της Γ΄ Εθνικής και να απαιτήσουν από ΕΠΟ και Πολιτεία να μάθουν σε ποιό ταμείο βρίσκονται αυτά τα χρήματα.
3.Να σταματήσουν να πληρώνουν παρατηρητές διαιτησίας , γιατί δεν είναι αυτές που εποπτεύουν τους διαιτητές, αλλά η ΕΠΟ.
Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε εδώ, για μια ακόμα φορά τις ποδοσφαιρικές ενώσεις Λάρισας, Κιλκίς, Ρεθύμνου, Κυκλάδων, Κορίνθου, Καστοριάς και Ηλείας που μας συμπαραστάθηκαν και αποτελούν εξαίρεση δίνοντας φως και υγεία στο χώρο.
Αναφερόμενοι στην ΕΠΟ και την Πολιτεία θα προσθέσουμε α) για την μεν ΕΠΟ, τη λαϊκή ρήση , «καιρός φέρνει τα λάχανα , καιρός τα παραπούλια» και παραφράζοντας μια δική της έκφραση, «ούτε μία στο εκατομμύριο, με σας στη διοίκηση το ποδόσφαιρο δε θα αποφύγει το γκρεμό». β) για τη δε Πολιτεία ότι έχασε τη μεγάλη  ευκαιρία. Και να φανταστεί κανείς ότι αρκούσε μια τροπολογία «ρουτίνας» στο νόμο. Επίσης μάθαμε ότι οι υφυπουργοί είναι πάνω από τον πρωθυπουργό!!!!!
Η συντονιστική επιτροπή , αν οι ερασιτεχνικές ομάδες το επιθυμούν , θα συνεχίσει τον αγώνα της με άλλο πρόσωπο , αυτό της διεκδίκησης από ΕΠΟ και Πολιτεία ων δικαιωμάτων τους , ως προς την οικονομική ενίσχυσή τους ( και έχουμε πολλές ιδέες και τρόπους), αλλά και της διαμόρφωσης ενός υγιούς συστήματος στα  πρωταθλήματα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη