google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Θετικό το πρώτο τεστ για Κυπαρισσία παρά την ήττα με 2-1 από τον Παναρκαδικό!

Θετικό το πρώτο τεστ για Κυπαρισσία παρά την ήττα με 2-1 από τον Παναρκαδικό!

Καλή ήταν η εικόνα της Κυπαρισσίας στο πρώτο φιλικό τεστ που έδωσε σήμερα στην Τρίπολη απέναντι στον Παναρκαδικό. Η ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη γνώρισε την ήττα με 2-1 αλλά κατά διαστήματα ήταν πολύ καλή στον αγωνιστικό χώρο ενώ προηγήθηκε στο σκορ με τον Γαργαρώνη.Ο Παναρκαδικός κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Νάνο λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 75′ με σκόρερ τον Βλαχοκυριάκο.
Το φιλμ του αγώνα
1′ Ξεκίνησε η αναμέτρηση.
14′ Σουτ του Μπούτα, η μπάλα έξω.
20′ Καλή στιγμή για την Κυπαρισσία, αλλά αντέδρασε καλά η άμυνα του Παναρκαδικού.
21′ Γκολ για την Κυπαρισσιά. Μετά από κόρνερ, ο Γαργαρώνης με κεφαλιά ανοίγει το σκορ, στο δεύτερο δοκάρι του Παναρκαδικού.
29′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναρκαδικό. Υπέροχη κάθετη πάσα του Καδά στο Νάνο, εκείνος ανοίγει το κοντρόλ, προλαβαίνει να πλασάρει, αλλά τον σταματάει ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
33′ Ωραία κίνηση από δεξία του Καδά, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του αντίπαλου τερματοφύλακα.
38′ Γκολ για τον Παναρκαδικό με το Νάνο. Εξαιρετική κάθετη πάσα του Καδά, ο Νάνος περνάει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πλασάρει στην κενή εστία για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.
Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Οι δύο ομάδες φεύγουν για τα αποδυτήρια.
Β” μέρος:
49′ Ατομική ενέργεια του Καδά, αλλά το σουτ που έκανε έφυγε άουτ.
62′ Σέντρα του Καδά από αριστερά, κεφαλιά του Νάνου, η μπάλα κοντράρει και φεύγει κόρνερ.
75′ Γκολ για τον Παναρκαδικό με τον Βλαχοκυριάκο. Εκτέλεση φάουλ από τον Σταθουλόπουλο, ο Βλαχοκυριάκος βρίσκει τη μπάλα με το κεφάλι και τη στέλνει στα δίχτυα.
 81′ Σουτ Αρδάμη άουτ
 90′ Τελικό αποτέλεσμα: Ο Παναρκαδικός νίκησε με 2-1 την Κυπαρισσία
Η σύνθεση του Παναρκαδικού:
Ψυχογιός, Πετρόπουλος, Μπούτας, Κωστάκης, Μπεντεβής, Δήμος, Αρδάμης, Καδάς, Σοφός, Νάνος, Κυριακόπουλος. Έπαιξαν και οι: Μανέλης, Βλαχοκυριάκος, Γιάννης Λαγός, Σπύρος Λαγός, Σταθουλόπουλος, Αρώνης, Μπίσιας, Ευγένιος Πετρόπουλος.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπέλι, Ανδρουτσής, Μαργαρώνης, Γαργαρώνης, Μπακόπουλος, Ντιόπ, Καρατζούλιας, Μιτρόφ, Μανδραπήλιας, Γιοβάνοφ, Χ. Παπαγεωργίου.
Επαιξαν και οι Κωνσταντόπουλος, Β. Παπαγεωργίου, Κυριακούλης, Αθανασόπουλος, Γ. Παναγόπουλος, Αρβανίτης και Φ. Παναγόπουλος.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη