google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πρόταση για τις διαβάσεις, οχι καλντεριμι!

Πρόταση για τις διαβάσεις, οχι καλντεριμι!

Φιλε κυπαρισσιωτη, το θεμα ειναι σοβαρο. 
Βαλε σε παραακαλω φωτο με παχιες λευκες γραμμες- δαβασεις πεζων, οχι το καλντεριμι στο σταυροπαζαρο. Μια και ηρθε η κουβεντα σε πληροφορω πως ειχα φτιαξει 4-5 ωρα τη νυχτα 2 διαβασεις πεζων στην Κυπαρισσια, μια εξω πο το Γενικο Λυκειο, και την αλλη στην Ευαγγελιστρια. Ημουνα με εναν φιλο, βαλαμε απλο ασβεστη, σε 15 μερες ξεθωριασε. μαλιστα ενα μικρο σκυλακι, κουταβακι, μας εκανε παρεα, μας εκανε παχνιδια καθως βαφαμε εξω απο το Λυκειο. Το οτι δεν εχουμε διαβασεις πεζων και τρεχουν τα οχηματα σαν τρελα μεσα στην πολη δειχνει αυτο και μονο ποσο ντενεκεδες ειμαστε. Και αν βαλει ο Δημος διαβασεις, μονο και μονο απ αυτο, θα τρεχουμε λιγοτερο, θα προηγουνται οι πεζοι, γινουμε πιο ευγενικοι, θα αγαπησουμε περισσοτερο την πολη,κλπ.
  Αν πας στο Καρφου, στο σουπερ μαρκετ, υπαρχει αλλη αυρα, ειναι το μονο σημειο που υπαρχουν διαβασεις πεζων σ ολη την περιοχη.
  Γενικοτερα εχω να σου πω, πως δεν κανω πλακα, αλλα οσα λεω ειναι πολυ σοβαρα πραγματα , που επιτηδες τα διανθιζω με λιγο χιουμορ για προξενησουν το ενδιαφερον...
 φιλικα, αντωνης

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη