google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Το παλαιστινιακο προβλημα και η θέση της Ελλάδας

Το παλαιστινιακο προβλημα και η θέση της Ελλάδας

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Είναι το αρχαιότερο γεωπολιτικό πρόβλημα της γης. Από πολλούς αιώνες π.Χ. πολεμούσαν για τα εδάφη: Παλαιστίνης-Γάζας, και Ισραήλ, πολλοί διαφορετικοί λαοί: Εβραίοι, Παλαιστίνιοι, Αραβες, κλπ. Οι ίδιοι οι Παλαιστίνιοι , ακόμα και ο ίδιος ο Αραφατ, είχε παραδεχτεί πως έχουν ελληνική καταγωγή, από τους αρχαίους Φιλισταίους, από την Κρήτη και αλλού. Μα και οι Εβραίοι μοιάζουν πολύ εμφανισιακά με τους Ελληνες. Πολλοί λίγοι γνωρίζουν κάτι που είναι -όμως- πολύ σημαντικό σχετικά με το παλαιστινιακό πρόβλημα. Πως ήδη από την Παλαιά Διαθήκη, το ιερό βιβλίο των Εβραίων, σε αρκετά σημεία αναφέρουν οι προφήτες με το στόμα του Χιαχβέ: 'και τα σύνορά μας είναι έως την θάλασσα', 'καταλάβατε την Γαζα' , 'η Γάζα θα γίνει δική μας', 'καταστρέψτε τους φιλισταίους (παλαιστίνιους)'κλπ. Η Παλαιά Διαθήκη -δυστυχώς- είναι ακόμα ιερό βιβλίο της επίσημης θρησκείας της Ελλάδας, και βρίσκεται σε κάθε Ναό, και σε εκατοντάδες χιλιάδες σπίτια της Ελλάδας. Κι όμως κανείς -σχεδόν- δεν την έχει διαβάσει, κανείς δεν γνωρίζει τα όσα γράφει εναντίον των Ελλήνων, των Παλαιστινίων, των Κρητών, κλπ.
 Οι Ελληνες -λοιπόν- πρέπει να βοηθήσουν όσο μπορούν τους κατατρεγμένους Παλαιστίνιους. Πρέπει η χώρα μας να τους παραχωρήσει γη και φιλοξενεία μέχρι να λυθεί-κάποτε- το παλαιστινιακό. Ας πάνε στην Κρήτη, Κύπρο, σε ακατοίκητα νησιά και χωριά της Ελλάδας, ας τους περιθάλψουμε, ας τους αγκαλιάσουμε. Αυτοί απ την πλευρά τους πρέπει να κόψουν κάθε σχέση με τους άγριους μουσουλμάνους, με την εγκληματική Χαμάς. Ας γίνουν ορθόδοξοι ή να ασπαστούν το δωδεκα-άθεο. Όσο για τους εβραίους, πρέπει να τελειώσει κάποτε το παραμύθι πως είναι ο εκλεκτός λαός τους θεού, ο 'περιούσιος', και πως η παλαιστίνη, η Γάζα και το Ισραήλ είναι η γη που τους υποσχέθηκε ο ίδιος ο θεός! (γη της επαγγελίας= γη που τους είχε υποσχεθεί, τους είχε 'τάξει'). Δεν υπάρχει κανείς εκλεκτός λαός, κι αν υπήρχε δεν θα ήταν οι Εβραίοι... Όμως, εβραίοι δεν είναι (μόνο) όσοι πιστεύουν στον ιουδαισμό, ή έχουν καταγωγή, ή μένουν στο Ισραήλ. 'Εβραίοι' είναι όλοι οι πολύ πλούσιοι.
Η συμπεριφορά του ανθρώπου αλλάζει αναλόγως πόσα λεφτά έχει,πόση περιουσία. Τα πολλά λεφτά είναι σκληρό ναρκωτικό, είναι απάτη, νομίζει ο άνθρωπος πως είναι δικά του και πως είναι παντοδύναμος και βλέπει τους άλλους για σκουπίδια. Αντί να εχθρευόμαστε τους 'κακούς εβραίους' , ας εχθρευτούμε τους πολύ πλούσιους που ζουν δίπλα μας. Οι νεόπλουτοι Ελληνες εφεραν την σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα. Οι πλούσιοι να δώσουν την περιουσία που τους περισσεύει για την απολπηρωμή του χρέους, και η Εκκλησία όλη της την περιουσία στους φτωχούς. Ας αντισταθούμε στον εβραίο που έχουμε μέσα μας...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη