google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΚΟΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΟ- ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

ΚΟΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΟ- ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

Το 4ο θεμα στο τελευταίο Δ.Σ. Τριφυλίας αφορούσε την αναθεωρηση σχεδιου πολης Μαραθουπολης οπου οικοδομικες γραμμες δημιουργουν προβλημα σε ιδιοκτησιες οπου προταθηκε η αναθεωρηση συνολικα με μελετη το θεμα της οικιστικης αναπατυξης της περιοχης στην επιτροπη Ποιοτητας Ζωης.  Με το θεμα τοποθετηθηκαν συμβουλοι ωστε να δοθει πολιτικη λυση στο μελλον της περιοχης με βαση τις εμπλεκομενες υπηρεσιες, ενω προταση τακτοποιηση λογω παλαιοτητας του σχεδιου εκανε ο κ. Ανδρινοπουλος με βαση την εκκρεμοτητα του ΓΠΣ ππυ δεν πρπχωρησε οπως και ο κ. Αγγελοπουλος με αναθεωρηση που θα ανδεικνυει τις πραγματικες οικιστικες αναγκες της περιοχης. Μετα απο διαλογο εγιναν προτασεις για μερικη ή ολικη αναθεωρηση του σχεδιου με βαση νεα μελετη ωστε να ξεκινησει η διαδικασια, τελικα το θεμα εγκριθηκε ομοφωνα με βαση την αποφαση του τοπικου συμβουλιου και της επιτροπης ποιοτητας ζωης.
Σχετικα με το θεμα της συγκροτησης επιτροπης προσωρινης και οριστικης παρσλαβης για τις απολογιστικες και αρχαιολογικες εργασιες το εργου εγκαταστασης επεξεργασιας λυματων ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ με βαση μελετες εγιναν τοποθετησεις για την εκτελεση του εργου με εισηγηση του Δημαρχου οπως και για την οριστικη παραλαβη του εργου για συνδεσεις αποχετευσης ακαθαρτων Φιλιατρων.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη