google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Τριήμερο εκπτώσεων με τον Εμπορικό Σύλλογο στους Γαργαλιάνους

Τριήμερο εκπτώσεων με τον Εμπορικό Σύλλογο στους Γαργαλιάνους

Τριήμερο μεγάλων εκπτώσεων πραγματοποιεί με πρωτοβουλία μέχρι και το Σάββατο στα εμπορικά καταστήματα των Γαργαλιάνων, ο τοπικός εμπορικός σύλλογος ώστε να τονωθεί η τοπική οικονομία και η αγορά. Οι επαγγελματίες υπόσχονται εκπτώσεις σε πληθώρα ειδών που οι καταναλωτές δεν έχουν ξαναδεί ως τώρα στην πόλη τους, δίνοντας έτσι μοναδικές ευκαιρίες για αγορές. Mε την πρωτοβουλία αυτή καθιερώνεται σε περίοδο εκπτώσεων η εμπιστοσύνη καταναλωτή και εμπορικού κόσμου με σκοπό την στήριξη της τοπικής οικονομίας και οι έμποροι καλούν και τον κόσμο της ευρύτερης περιοχής αυτό το τριήμερο να επισκεφθεί την αγορά της πόλης, ώστε να εξοικονομήσουν χρήματα.
Μιλώντας για αυτή την πρωτοβουλία, ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Γαργαλιάνων, Φώτης Παναγιωτόπουλος, σημείωσε: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού μας Συλλόγου, κατόπιν συγκλήσεως εκτάκτου γενικής συνέλευσης και διαλογικής συζήτησης με τους εμπόρους της πόλης μας, αποφάσισε να οργανώσει τριήμερο μεγάλων εκπτώσεων την Πέμπτη 21, την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Αυγούστου 2014. Η παρατεταμένη οικονομική κρίση, η μειωμένη αγοραστική δύναμη αλλά και η κακή ψυχολογία των πολιτών λόγω της υψηλής και άδικης φορολόγησης, ήταν οι αιτίες που οι συνάδελφοι αποφάσισαν να τονώσουν την τοπική μας οικονομία και να προβούν στην κίνηση του τριημέρου υπερεκπτώσεων στα εμπορικά καταστήματα της πόλης μας. Η πόλη των Γαργαλιάνων από τα παλαιότερα χρόνια και έως σήμερα είχε και εξακολουθεί να έχει πολύ δυναμική αγορά και διαθέτει πολλά εμπορικά καταστήματα και καταναλωτικά είδη, ώστε να μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες των καταναλωτών της τοπικής και ευρύτερης αγοράς".

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη