google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΗΡΘΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ -ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕΝΟΥΝ;

ΗΡΘΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ -ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕΝΟΥΝ;

Ο αντιστράτηγος της ΕΛΑΣ Ηλίας Γεωργόπουλος και ο υποστράτηγος της ΕΛΑΣ Βασίλης Γεωργακόπουλος ήταν μεταξύ αυτών που υποδέχθηκαν τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας στην Αστυνομική Υποδιεύθυνση Κυπαρισσίας. Ενημέρωση σε όλα τα επίπεδα, τόσο για τα ζητήματα της αστυνόμευσης όσο και για όλα τα θέματα που χειρίζεται η αστυνομία. Ο Υπουργός στάθηκε τόσο στην συνάντηση με τους αστυνομικούς όσο και με τους πυροσβέστες στην αποτελεσματικότητα και τον καλό συντονισμό, που έχει βοηθήσει τα μέγιστα σε όλους τους τομείς στην χώρα μας, τόσο στην καθημερινότητα, όσο και στον τουρισμό.
Από την Κυπαρισσία ξεκίνησε την διήμερη επίσκεψή του στη Μεσσηνία, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας. Τον Υπουργό υποδέχθηκαν φορείς της περιοχής, ο νέος δήμαρχος Τάκης Κατσίβελας, ο απερχόμενος δήμαρχος Κώστας Κόλλιας, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Περικλής Μαντάς και πολλοί άλλοι. Ο Υπουργός ήδη έχει ξεκινήσει την ενημέρωσή του για τα ζητήματα της περιοχής καταγράφοντας τα όσα οι υπηρεσίες του αναφέρουν.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη