google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΔΙΚΟΝΕΡΙ ΑΛΛΑ Η ΓΥΦΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ..

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΔΙΚΟΝΕΡΙ ΑΛΛΑ Η ΓΥΦΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ..

Με επιτυχία διοργανώθηκε για μια ακόμη φορά από τη Διοικούσα Επιτροπή του Συλλόγου μας και από το Επιστημονικό προσωπικό του αντίστοιχου τμήματος του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, εθελοντική αιμοδοσία των κατοίκων του Περδικονερίου την Κυριακή, 17 Αυγούστου 2014 στο χώρο του Κοινοτικού Ιατρείου.
Η Διοικούσα Επιτροπή ....του Συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά, όλους τους κατοίκους του Περδικονερίου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για τον ιερό αυτό σκοπό, καθώς και το Επιστημονικό προσωπικό του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας για την άμεση ανταπόκρισή του.

Ωστόσο, μελανό σημείο αποτελεί η αντιμετώπιση που επεφύλαξε στο όλο εγχείρημα η Διοίκηση του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, καθώς όπως αποτυπώθηκε στο φωτογραφικό φακό, επέλεξε να αποστείλει και να παραλάβει τόσο το Επιστημονικό προσωπικό, όσο και τον εξοπλισμό αλλά και τις φιάλες αίματος που συγκεντρώθηκαν, στην καρότσα αγροτικού οχήματος!

• Επειδή θεωρούμε ότι αυτός ο χειρισμός από την πλευρά της Διοίκησης του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας ευτελίζει τον ούτως ή άλλως ιερό θεσμό της Αιμοδοσίας.
• Επειδή θεωρούμε ότι κατ’ αυτό τον τρόπο υποβαθμίζεται η Επιστημονική υπόσταση του προσωπικού που εκπληρώνει τον ιερό αυτό σκοπό.
• Επειδή αυτή η πρακτική απαξιώνει τη συνολικότερη εικόνα του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, πλήττει το αίσθημα ασφάλειας και την εμπιστοσύνη των κατοίκων του Δήμου μας, αλλά και των επισκεπτών, στις υπηρεσίες Υγείας του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας.

Για όλους αυτούς τους λόγους διαμαρτυρόμαστε, και κοινοποιούμε τη διαμαρτυρία μας σε όλους τους αρμόδιους Φορείς της Ελληνικής Πολιτείας και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. 
Η Διοικούσα Επιτροπή του Συλλόγου 
«Η ΝΕΑ ΠΡΟΟΔΟΣ» 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη