google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ο καθιερωμένος αγιασμός με την ευκαιρία της προετοιμασίας στο γήπεδο της ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ του ιστορικού Α.Ο. Κυπαρισσίας πραγματοποιήθηκε παρουσία των μελών της Διοίκησης, της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών που συγκροτούν το βασικό κορμό της ομάδας.
Η ατμόσφαιρα ήταν κάτι παραπάνω από οικογενειακή καθώς ο προπονητής Αλέξης Μαντζούνης ευχήθηκε μια χρονιά γεμάτη ευθύνες, προοπτική αλλά κυρίως με το βλέμμα στον πρωταγωνιστικό ρόλο του σωματείου, ενώ ευχαρίστησε την διοίκηση για την άψογη συνεργασία μαζί του. Η προετοιμασία θα είναι σε καθημερινό επίπεδο για το απαιτητικό πρωτάθλημα της Α τοπικής κατηγορίας ενώ το παρών έδωσαν οι παίκτες που έχουν ανανεώσει την συνεργασία του με το ιστορικό σωματείο ενώ σημαντική ήταν η έντονη αθλητική υποδομή που δημιουργήθηκε. Να σημειώσουμε ότι την Κυριακή είχε γίνει συνάντηση των παικτών με την τεχνική ηγεσία σε κέντρο της παραλίας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη