google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 2009!

ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 2009!

ΟΥΤΕ ένα ούτε δύο αλλά συνολικά 23 είναι τα πρόστιμα που επέβαλε η Λιμενική αρχή Πύλου στο Δήμο Τριφυλίας για έλλειψη ναυαγοσώστη στις παραλίες Καλονερού, Αη Λαγούδη, Στομίου Φιλιατρών και Λαγκούβαρδου κατά την θερινή περίοδο απασχολώντας την Οικονομική επιτροπή. Εκτός από τα 3 πρόστιμα για τα σκουπίδια αρκετών χιλιάδων Ευρώ από τη περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμος έχει να αντιμετωπίσει την καθυστερημένη του απόφαση για την πρόσληψη ναυαγοσώστη. 
Στο παρελθόν ο Δήμος για 9 πρόστιμα είχε προσλάβει νομικό αλλά τελικά το δικαστήριο επιδίκασε να πληρωθούν με αποτέλεσμα να θεωρείται υπόλογος και για τα νεώτερα. Έτσι τα μέλη της επιτροπής αποφάσισαν μετά από προτάσεις να πληρωθούν τα πρόστιμα καθώς δεν θα προσέφερε κάτι η πρόσληψη δικηγόρου ενώ βολές επέρριψε ο Σαράντος Κουκούμης για κακό προγραμματισμό εκ μέρους του Δήμου. Τέλος στο Δήμο Τριφυλίας έχει εμφανιστεί κι ένα φέσι από παλιά με τιμολόγιο που προέρχεται από την ΕΑΣ Μεσσηνίας που εκκρεμεί από το 2009 προερχόμενο από το τότε Δήμο Αυλώνος. Για το θέμα αυτό θα ζητηθεί νομική βοήθεια καθώς το συγκεκριμένο τιμολόγιο δεν εμφανίζεται σε καμία διοικητική πράξη πληρωμής του τότε Δήμου

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη