google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ-ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ 3-0

ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ-ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ 3-0

ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο της Κυπαρισσίας το Σάββατο η τελετή αγιασμού για τον Παντριφυλιακό Καλονερού από κοινού με την παρουσία του Ηρακλή Κυπαρισσίας, με την τελετή να διεξάγεται από τον Επευφημότατο Πανοσολογιότατο π. Καραμπίνο.
Η κοινή τελετή αγιασμού των 2 ομάδων που σημειωτέον φέτος θα αγωνίζονται ως αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα στην Β τοπική κατηγορία έγινε παρουσία των Προέδρων των 2 σωματείων από το Καλονερό κ.Διονύση Γαλάνη με την παρουσία του Γ. Γραμματέα και μελών, από τον Ηρακλή του κ. Μπάμπη Αναστασόπουλο, των προπονητών από τις 2 τοπικές ομάδες όπως του Γιώργου Μητρόπουλου και του Τάκη Παναγόπουλου παρουσία των ποδοσφαιριστών των ομάδων αποδεικνύοντας ότι διδάσκεται στα νέα παιδιά πάνω από όλα αθλητικό ύφος, ευγενή άμιλλα και συναγωνισμός αλλά κυριως παράγοντας αθλητική παιδεία. Αμέσως μετά αντάλλαξαν ευχές για την νέα αγωνιστική περίοδο που ξεκινά τον Οκτώβριο.
Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Παντριφυλιακού Καλονερού Διονύσης Γαλάνης ευχήθηκε στους παίκτες καλή αγωνιστική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς με υψηλούς αγωνιστικούς στόχους ενώ εξήρε την παρουσία των παραγόντων από τις 2 ομάδες στην τελετή αγιασμού με κερδισμένο το τοπικό ποδόσφαιρο. Αμέσως μετά ακολούθησε φιλικός αγώνας μεταξύ των 2 ομάδων όπου για την ιστορία νίκησε το Καλονερό με 3-0. 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη