google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Βαριά φιλική ήττα με 4-1 από Ξενοφών Κρεστένων. Το μυαλό στο ματς με Σπερχογεία

Βαριά φιλική ήττα με 4-1 από Ξενοφών Κρεστένων. Το μυαλό στο ματς με Σπερχογεία

Βαριά ήτττα και άσχημη εμφάνιση για την Κυπαρισσία που έχασε 4-1 σε φιλικό ματς την Κυριακή με αντίπαλο τον Ξενοφών Κρεστεών, ομάδα Α” Τοπικής Ηλείας. Ένα μείον ήταν ο αγωνιστικός χώρος μιας και ήταν φυσικός χλοοτάπητας κάτι που επηρέασε σημαντικά.
Το φιλμ του αγώνα
Τα γκολ: στο 5′ προηγήθηκε ο Α.Ο. Κυπαρισσίας με πέναλτι του Μιτρόφ. Στο 17′ ο Ηλίας κωλέττης με κεφαλιά «έγραψε» το 1-1, για να τελειώσει το ημίχρονο με σκορ 2-1 με γκολ που σημείωσε ο Ντίνος Παναγιωτακόπουλος (γνωστός από το πέρασμα του στην Μεσσηνία)με προβολή από κοντά.  Στο δεύτερο ημίχρονο το σκορ έγινε 3-1 στο 57′ με σκόρερ και πάλι τον Ντίνο Παναγιωτακόπουλο, ενώ το τελικό σκορ «έγραψε» ο Βασίλης Σιούτης στο 85′.
 ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ: Θεοδωρακόπουλος Σ., Λιαμπώτης Κ., Διονυσόπουλος Π., Λώλης Γ., Διονυσόπουλος Γ., Κωλέττης Ηλ., Ζούλης Ν., Θωνιάτης Μ., Ζαπάντης Αχ., Σιούτης Β., Παναγιωτακόπουλος Ντ.,
Έπαιξαν και οι: Χρονόπουλος Τ., Δημάκης Π., Κουτσογιαννάκης Π., Μιχαλόπουλος Γ., Δρακόπουλος Λ., Διαμαντής Δ., Μυλωνάς Γ.και Πρίνος Π.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπέλι, Λυδιώτης, Μαργαρώνης, Γαργαρώνης, Μπακόπουλος, Ντιόπ, Καρατζούλιας, Μανδραπήλιας, Ανδρουτσής, Μιτρόφ και Γιοβάνοφ. Επαιξαν ακόμη και οι Ντουγερόγλου, Φ. Παναγόπουλος, Κωνσταντόπουλος και Κυριακούλης.
Από κει και πέρα, σήμερα υπάρχει ο πρώτος επίσημος αγώνας για τον ΑΟΚ με αντίπαλο την Σπερχογεία εκτός έδρας για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας. Στα των απουσιών, την τελευταία στιγμή θα κριθεί η  συμμετοχή των τραυματιών Ντιόπ και Παπαγεωργίου, ενώ  δεν έχουν βγει τα δελτία των Φ. Παναγόπουλου και Γιοβάνοφ. Επίσης δεν υπολογίζονται οι Γ. Παναγόπουλος, Γιαννόπουλος, Ζαφείρης, Σιγέρης και Σούπουλι που ακόμη δεν έχουν αρχίσει προετοιμασία.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη