google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΙΕΚ Τριφυλίας στα Φιλιατρά θέλουν οι τοπικοί φορείς...

ΙΕΚ Τριφυλίας στα Φιλιατρά θέλουν οι τοπικοί φορείς...

Αγώνας, με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες, με σκοπό την στέγαση του Δημοσίου ΙΕΚ Τριφυλίας στην πόλη των Φιλιατρών και όχι στην Κυπαρισσία, όπως προσπαθούν ορισμένοι με διάφορες μεθοδεύσεις να υλοποιήσουν.
Στην συζήτηση, παρουσία Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων, αλλά και του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατρών, αναπτύχθηκαν θέσεις και απόψεις σχετικά με τους χώρους που μπορεί να λειτουργήσει το ΙΕΚ στα Φιλιατρά, παράλληλα με την γεωγραφική θέση της πόλης μας, προς καλύτερη εξυπηρέτηση του Δήμου.
Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι το ΙΕΚ φιλοξενήθηκε με μεγάλη επιτυχία και στο παρελθόν στην περιοχή μας, προσελκύοντας φοιτητές από όλη την περιοχή της Τριφυλίας και όχι μόνο.
Κατά την συνάντηση, αποφασίστηκε να κατατεθεί στους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής ψήφισμα με τις θέσεις των παρευρισκομένων και με το οποίο θα ζητηθεί Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, που θα καθορίσει την στέγαση του ΙΕΚ στον Δήμο μας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη