google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΟΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ –ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΟΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ –ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας με συγκινητικό λόγο έκανε αναφορά στα έργα το ΕΣΠΑ που κατά την θητεία του έφτασαν τα 7 εκ. ευρώ με τις μελέτες από τη περιφέρεια Πελοποννήσου να ανέρχονται στα 2 εκ. ευρώ, ενώ σε αναμονή προς ένταξη είναι έργα 14 εκ. ευρώ. Με λόγια αληθινά μίλησε για την κατάκτηση της ουσιαστικής κοινής πορείας παρότι δεν έγιναν μεγάλα έργα. Μάλιστα σε άλλο σημείο ζήτησε συγνώμη από τους ψηφοφόρους του με το φυλλάδιο του 2010 που δεν εκπληρώθηκε λόγω των δυσμενών συνθηκών που ακολούθησαν.
ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΟΛΛΙΑ ΕΞΗΡΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
Το ήθος Κόλλια εξήρε ο κ. Μπακούρος με τον πολιτικό του λόγο ακούγοντας την αντιπολίτευση ενώ καυτηρίασε το γεγονός ότι στην ορκωμοσία του νέου Δημάρχου δεν δόθηκε λόγος στην αντιπολίτευση. Επίσης είπε ότι ο Κόλλιας υποδέχθηκε τα χρέη των παλιών Δήμων και την ανοργανωσιά ενώ εξέφρασε το επίπεδο πολιτικού πολιτισμού που κατακτήθηκε κατά την διάρκεια της θητείας του μιλώντας για την φιλία του που είναι ανεκτίμητη. Ο κ. Κουκούμης ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την πορεία του Δήμου αναγνωρίζοντας την έντιμη πολιτική του στάση ώστε να κατακτηθεί ένα ομαλό επίπεδο Δημοκρατίας στις συνεδριάσεις με τις αντιφάσεις να αποτελούν διαφορά ιδεολογίας βάλλοντας κατά του Καλλικράτη αλλά και της διεκδίκησης από τη Κυβέρνηση την αλλαγή της λιτότητας λέγοντας ότι ο λαός πρέπει να δώσει την λύση για αγωνιστική διάθεση αφού Μεσσίες δεν υπάρχουν πλέον. Με καλά λόγια μίλησαν για τη θητεία Κόλλια ο κ. Βασιλόπουλος και η κα Παντελάκη ενώ ο κ. Σουρέτης ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους ενώ είπε ότι ο Δήμαρχος ήταν δάσκαλος για τον ίδιον. Ο κ. Ανδρινόπουλος υπογράμμισε ότι την πολιτική την υπηρετούν καθαροί άνθρωποι ευχαριστώντας για την συνεργασία που είχε μαζί του, αλλά και τις παρατάξεις του Δ.Σ. με ρόλο στο Δήμο και τη κοινωνία και τους υπαλλήλους για την δουλειά τους αλλά και τους πολίτες που τον τίμησαν ώστε να εκπληρώσει όσα πιστεύει.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη