google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΚΟΠΗ ΔΕΝΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΚΟΠΗ ΔΕΝΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΤΗΝ 9 Σεπτεμβρίου 2014 , καθώς ξεκινάει η προετοιμασία για το πανηγύρι του Σταυρού, κόβουν πολλά δέντρα (!) για να βάλουν τις παράγκες με τo πλαστικό σκέπασμα ώστε να προλάβουν τυχόν βροχή. Το έγκλημα αυτό συνετλείται τέτοιες μέρες κάθε χρόνο! Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει και ενέχονται όχι μόνο οι ταβερνιάρηδες και οι μικροπωλητές, αλλα κυρίως οι εργάτες του Δήμου, δηλαδή και ο επιστάτης τους, και οι Αντιδήμαρχοι και ο ίδιος ο Δήμαρχος, είτε γνωρίζει τι γίνεται είτε δεν γνωρίζει. Τους είχαμε κάνει την παρατήρηση τα προηγούμενα χρόνια , αλλά δεν άλλαξαν τακτική.
  Σήμερα ανεβαίνοντας από την θάλασσα ,προειδοποίησα έναν ταβερνιάρη να μην κόψει εφέτος τα δέντρα του πεζοδρομίου, και μου απάντησε υβριστικά: 'να πάς να ...' ( η γνωστή φράση που λένε οι άντρες μεταξύ τους, για να δείξουν πως μόνο αυτοί είναι άντρες) Ο κύριος αυτός είναι ο Αναστάσιος Γκρίτζαλης, αδελφός του Θεόδωρου Γκρίτζαλη, επί χρόνια Αντιδήμαρχου και Δημοτικού Σύμβουλου που ενέχεται κι αυτός για το έγκλημα να κόβουν τα δέντρα για να βάλουν την πλαστικοποίηση της παράγκας.
   \ Αναλαμβάνω την ευθύνη της ακρίβειας των όσων αναφέρω, και κάνω την καταγγελία και στην ανάλογη ιστοσελίδα, και ίσως και στον Εισαγγελέα , για να προλάβω τυχόν βιαιοπραγία από τον θερμόαιμο συνδημότη μου.
  Αντώνιος Αντωνόπουλος, Κυπαρισσία

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη