google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΜΕ πολιτικές θέσεις ξεκίνησε η νέα συνεδρίαση του Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ όπου ο Δημαρχος τοποθετήθηκε για την δημιουργία ΙΕΚ στη περιοχή τονίζοντας οτι πρέπει να διεκδικούνται δομές παιδείας με γνώμονα την κατάρτιση ενώ εμφανίστηκε θετικός στην ενεργή παρουσία του σε πόλη που πλήρες τις προϋποθέσεις αφήνοντας να εννοηθεί οτι είναι τα Φιλιατρα. Επίσης ηταν θετικός απο τις υποσχέσεις για ολοκλήρωση του Φιλιατρινου φράγματος με την αποπληρωμή της συμπληρωματικής σύμβασης ώστε να παραδοθεί εντός του 2015. Τελος εκτίμησε οτι υπάρχει απεμπλοκής για το Γαργαλιανοι Ρωμανου το οποίο αποτελεί έργο της περιφέρειας.
Σκληρή κριτική άσκησε ο Σταθης ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ στο χαιρετισμό του για το νέο Δ.Σ. με την ανάληψη του ΔΗΜΟΥ αφήνοντας υπονοούμενα για την προεκλογική περίοδο. Παράλληλα άσκησε δριμύ κριτική για την διοίκηση στην ΔΥΠΕ αλλα και τι εννοούσε με τις ανακοινώσεις που δόθηκαν δημόσια όταν μιλουςε για φεουδα στην Δημοκρατια με πρακτικές του πςρελθοντος. Απάντηση έδωσε ο κ. ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ λεγοντας οτι απο τη πρώτη στιγμή ζήτησε συναίνεση αλλα δεν θα συνεχίσει τον ίδιο ρυθμό με την πολιτική που ακολουθείται απο την αντιπολίτευση... Απάντησε στο κ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟ οτι δεν ήρθε καμία επιστολή Χουφτελ ενώ για το κ. Κουκουμη είπε οτι η θέση το δήμου ηταν ξεκάθαρη υπέρ των Φιλιατρών με ανοιχτή γραμμή. 
Για το κάστρο της ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ο κ. δήμαρχος παραδέχτηκε οτι υπάρχει προβλημα στατικότητας αλλα οι μελέτες ολοκληρώθηκαν ώστε να χρηματοδοτηθεί όταν ανοίξει το ταμείο της περιφέρειας για να δημοπρατηθεί. Ακολούθησαν ερωτήσεις δημοτικών συμβούλων για ζητήματα του ΔΗΜΟΥ στο θεσμικό ρόλο της αυτοδιοίκησης αλλα και με αναφορά για το λιμάνι της ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ απο τον κ. ΜΠΑΚΟΥΡΟ αλλα και τον άξονα Καλονερο-Τσακωνας και φυσικά το θέμα των σκουπιδιών τα επόμενα χρόνια. Ο κ. Σαμαρτζής εξήρα τη πολιτική θέση του Δημάρχου για το ΙΕΚ Φιλιατρών.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη