google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟΣ αλλά και ουσιαστικός ήταν ο διάλογος που αναπτύχθηκε από τον δραστήριο Σύλλογο για την Προστασία και Ανάδειξη της Άνω Πόλης Κυπαρισσίας που διεξήχθη στον ιστορικό πλάτανο της 'Αρκαδιάς' στην ιστορική πλατεία του Κάστρου. Παρουσία του Προέδρου Ανδρέα Κύζιλη τέθηκαν από τους παρευρισκόμενους συγκεκριμένα ζητήματα που αφορούν την καλύτερη ανάδειξη των σημείων αναφοράς της περιοχής όπως είναι ο ιστορικός οικισμός, το Κάστρο των Γιγάντων, τα καλντερίμια, την προώθηση του τουρισμού αλλά και θέματα που άπτονται της αυτοδιοίκησης. Ορισμένα από αυτά αφορούσαν την κυκλοφοριακή ρύθμιση στην πλατεία της Άνω Πόλης που προκαλείται συμφόρηση το καλοκαίρι, η ανάδειξη με σήμανση κεντρικών σημείων αλλά και υποβολή προτάσεων προς την νέα Δημοτική αρχή.
Ωστόσο τόσο ο εφημέριος του ιστορικού Ι.Ν. Αγ. Τριάδος, με κατοίκους της περιοχής έθεσαν συγκεκριμένες προτάσεις για τη περιοχή που περιλαμβάνουν το Κάστρο, τα ιστορικά μνημεία αλλά και την ανάγκη να μην αφεθεί ο παραδοσιακός οικισμός στην τύχη του. Από το Δήμο παρέστη ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Κουκούμης που είναι κάτοικος της περιοχής συμβάλλοντας με προτάσεις για τη περιοχή αλλά επέμεινε στο έργο του εθελοντισμού που αφορά όλους μας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη