google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ Α ΤΟΠΙΚΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ...

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ Α ΤΟΠΙΚΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ...

Σήμερα, θα διεξαχθεί το κυρίως μενού της 4ης αγωνιστικής της Α” Τοπικής Κατηγορίας με σπουδαία ματς. Το ενδιαφέρον επικεντρώνονται σε Μεσσήνη, Φιλιατρά και Καλαμάτα.

Πάμε, να δούμε τα τελευταία νέα των ομάδων λίγες ώρες πριν την σέντρα:

 ΕΡΑΝΗ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ

Με την πλάτη στον τοίχο θα παραταχθεί  η Εράνη απέναντι στον Εθνικό Μελιγαλά μιας και κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης θα είναι… καταστροφικό. Οι «πράσινοι» έχουν μόλις ένα βαθμό μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές και δεν έχουν περιθώριο για άλλες απώλειες, ειδικά στην έδρα τους.  Ο Μπεγλεκτσής εξέτισε την ποινή του και έτσι μοναδική απώλεια θα είναι ο εδώ και καιρό τραυματίας Κόλλιας.

Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και στον Εθνικό Μελιγαλά που έχει επίσης ένα βαθμό και θέλει να ξεκινήσει την ανάκαμψη. Ο Εθνικός προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον Πάμισο, έχοντας δύσκολο πρόγραμμα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Ο Καραγιάννης παραμένει εκτός με θλάση στον τετρακέφαλο, ενώ στον Καστριτσέα τοποθετήθηκε κολάρο μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Πάμισο και φυσικά είναι νοκ άουτ.
Ακόμη πολύ δύσκολα θα παίξει ο Μπαλαλάς που έχει πρόβλημα στον αστράγαλο και στο στάδιο της αποκατάστασης βρίσκεται ο Παυλάκος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 

Με ανεβασμένη την ψυχολογία θα παραταχθεί ο Αστέρας Αρφαρών στο Κυριακάτικο ματς με τον Τσικλητήρα Πύλου μετά το σπουδαίο διπλό επί του Ασπροχώματος.
Η ομάδα του Τάκη Βούτσα κατέκτησε τους τρεις πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσει να κάνει… σεφτέ και στο γήπεδο του.  Θα λείψει ο τιμωρημένος Κεράνης που αποβλήθηκε με το Ασπρόχωμα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Καρύδη που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα.

Από την άλλη ο Τσικλητήρας που κέρδισε την ένσταση με τον Απόλλωνα, έφτασε τους έξι βαθμούς και θέλει να πάρει το πρώτο του διπλό στα Αρφαρά. Ο αγώνας όμως θέλει προσοχή και φυσικά να μην υποτιμηθεί ο αντίπαλος.
Το ευχάριστο είναι πως ο τεχνικός Μιχάλης Ζάγκος θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.  Ο Ν. Εμμανουήλ που έλειπε με τον Απόλλωνα θα είναι διαθέσιμος και το ίδιο ισχύει και για τους Μπουντά και Δούνια που απουσίαζαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.  Επιπλέον εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει και ο Μίντζηρας. 

ΠΑΜΙΣΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Να κάνει το 4 στα 4 και να παραμείνει μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας θέλει ο Πάμισος στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας. Οι νησιώτες βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, ενώ και η ψυχολογία τους είναι ανεβασμένη από τις τελευταίες επιτυχίες. Απουσίες δεν υπάρχουν για τους Τσίκινη και Γεωργακλή, με τους Βλαχόπουλο και Α. Καλογερόπουλο να είναι μην είναι 100% έτοιμοι, όμως θα είναι κανονικά στην αποστολή.

Ο Ολυμπιακός Καλαμάτας γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα από την Κυπαρισσία και θα έχει δύσκολο έργο στη Μεσσήνη. Οι τραυματίες Αριτζής, Μάρης, Παπαδέας παραμένουν εκτός, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Θοεδωρόπουλου. Ο Μπάλλας εκτιμάται πως θα είναι στην 11αδα παρά τον τραυματισμό του.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ

Πεισμωμένοι είναι στον Απόλλωνα Καλαμάτας από την ένσταση της Πύλου και τον χαμένο βαθμό στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ένα βαθμό που δικαιούνταν απόλυτα βάσει εμφάνισης.
Ετσι οι «μελανόλευκοι» θα παίξουν με πάθος στο ματς με την Σπερχογεία με σκοπό να επιστρέψουν στις νίκες και να φτάσουν τους εννέα βαθμούς.  Ο προπονητής Γιώργος Γρηγορόπουλος θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Αντωναίο, με τον Φουρναράκο να παραμένει τραυματίας.

Η Σπερχογεία δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην έδρα της επί του Διαβολιτσίου, όμως οι επτά βαθμοί στις τρεις πρώτες αγωνιστικές είναι καλός απολογισμός. Οι «Ταύροι» θα παραταχθούν απέναντι στον Απόλλωνα με σκοπό να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, διατηρώντας πάνω απ” όλα το αήττητο τους. Ο Παντσιώτης που έλειπε λόγω δουλειάς το τελευταίο διάστημα θα είναι στη διάθεση του Τάσου Χατζηαγγελή, με τον Ζουμπόπουλο να είναι ανέτοιμος.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ

Νίκη με καλή εμφάνιση θέλει η Κυπαρισσία με την Ανδρούσα. Θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Γιαννόπουλος που αποβλήθηκε με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μαργαρώνη που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο.  Φυσικά θα απουσιάσει ο στρατευμένος Κυριακούλης και  ο Γ. Παναγόπουλος που δεν έχει ενταχθεί ακόμη στην προετοιμασία.

Οσο για την Ανδρούσα πήρε ένα βαθμό στο εντός έδρας ματς με τον Μεσσηνιακό και θα πάει δίχως ιδιαίτερο άγχος στην Κυπαρισσία για να αντιμετωπίσει τον ΑΟΚ. Νοκ άουτ είναι μόνο ο εδώ και καιρό απόντας Καντζιλιέρης. 

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ – ΔΩΡΙΟ

Δύο σερί ήττες έχει το Ασπρόχωμα από Απόλλωνα και Αστέρα Αρφαρών και είναι επιβεβλημένο να επιστρέψει στις επιτυχίες στο ματς με το Δώριο. Ο Πέτρος Χιώτης θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Ζησιμάτο, ενώ εκτός είναι ο Σταματόπουλος που τραυματίστηκε με τα Αρφαρά. Ακόμη ο Κουρούπης υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία και οι  Π. Ηλιόπουλος, Καραχάλιος και Θεοδωρόπουλος απέχουν για διάφορους λόγους από την προετοιμασία.

Το Δώριο πηγαίνει με κεκτημένη ταχύτητα στο Ασπρόχωμα με στόχο να πάρει τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιάννη Αντωνόπουλου είναι σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και θέλει να το δείξει αυτό και απέναντι στο Ασπρόχωμα, σε ένα ματς που είναι στα μέτρα της. Απόντες θα είναι οι… γνωστοί, Βασιλόπουλος και Κουλουράς.

Το ρεπορτάζ είναι από την Ελευθερία και το messinia live.

Το πρόγραμμα μαζί με τους διαιτητές

Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2014-2015
(4η αγωνιστική)
ΑγώναςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητέςΑποτέλεσμα
1.Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ – Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣΚυριακή12/10/1416:30ΣΕΡΕΜΕΤΗΣ Π., ΓΙΑΝΝΕΤΣΟΣ Ι., ΤΑΒΟΥΛΑΡΕΑΣ Δ.
2.ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣΔΗΜ. ΚΤΕΛ «Γ. ΛΟΥΚΑΡΕΑΣ»Κυριακή12/10/1416:30ΜΠΛΑΝΑΣ Γ., ΤΟΥΡΛΟΜΟΥΣΗΣ Ν., ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.
3.ΠΑΜΙΣΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣΜΕΣΣΗΝΗΣΚυριακή12/10/1416:30ΨΗΛΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ., ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ Χ., ΒΡΥΩΝΗΣ Β.
4.ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥΑΡΦΑΡΩΝΚυριακή12/10/1416:30ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Η., ΠΑΛΛΑΔΙΝΟΣ Σ., ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Π.
5.ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΦΙΛΙΑΤΡΩΝΚυριακή12/10/1416:30ΝΙΚΑΣ Δ., ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ Σ., ΤΣΟΠΑΝΑΚΗΣ Χ.
6.Α.Ο. ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ – Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣΚυριακή12/10/1416:30ΛΑΜΙΑΣ Σ., ΜΠΑΣΙΛΑΡΗΣ Ε., ΣΑΚΚΑΣ Β

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη