google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΠΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.Ε. ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

ΠΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.Ε. ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ Όπως όλοι γνωρίζουμε, αφού ζούμε και βιώνουμε την πραγματικότητα της καθημερινότητας, η πόλη μας δεν βρίσκεται στο καλλίτερο σημείο από πλευράς καθαριότητας, δρόμων, φωτισμού. Δεν είναι στις προθέσεις μας, ούτε να καταλογίσουμε ευθύνες, ούτε να δημιουργήσουμε προστριβές. Πρόθεση μας είναι η ευαισθητοποίηση όλων μας, διοικούντων και δημοτών. Έτσι νομίζουμε πως θα παραχθεί κάποιο αποτέλεσμα. Παρακαλούμε λοιπόν όλους τους πολίτες-δημότες να δείξουν ενδιαφέρον και υπευθυνότητα, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η πόλη μας είναι το σπίτι μας.
 Αντιλαμβανόμαστε πως οι παραστάσεις στα σημερινά Φιλιατρά δεν είναι οι ίδιες με αυτές που ήταν πριν μερικά χρόνια. Σπίτια που ανοίγουν ορισμένους μήνες το χρόνο, σπίτια παλιά, ερειπωμένα, δρόμοι κατεστραμμένοι από τις συνεχείς βλάβες στα δίκτυα ύδρευσης, αλλοδαποί εργάτες σε απροσδιόριστο αριθμό, πλημμελής φωτισμός, όλα αυτά συνθέτουν (μαζί με την συνεχιζόμενη απάθεια όλων μας που ζητάμε μόνο ευθύνες και ξεχνάμε τις υποχρεώσεις μας), ένα σκηνικό που με τη βοήθεια όλων θα προσπαθήσουμε να το βελτιώσουμε, αν όχι στο εκατό τοις εκατό τουλάχιστον σε ένα μεγάλο ποσοστό. Εμείς ως Δήμος, με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουμε (έλλειψη εργατών, εργαλείων, μηχανημάτων) θα δώσουμε το άπαν των δυνάμεων μας.
Εμείς ως Δήμος ποντάρουμε και επιμένουμε στην αφύπνιση του πολίτη, στη συνεργασία του, στις υποδείξεις του , τον έλεγχό του. Όλοι έχουμε τις ευθύνες μας. Όλοι έχουμε τα δικαιώματά μας, όλοι έχουμε τις υποχρεώσεις μας. Όλοι δικαιούμεθα καλλίτερη αισθητική στη πόλη και βελτιωμένη ποιότητα ζωής. Μαζί θα επιμείνουμε και μαζί θα βελτιώσουμε την απαράδεκτη παρούσα κατάσταση. Όμως όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά οφείλουμε να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά πρέπει να εφαρμόσουμε τους κανόνες, τους νόμους και τις καλές συνήθειες που διέπουν χρόνια τώρα την πόλη μας. Είμαστε εδώ και είμαστε κοντά σας. Βοηθήστε ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί την πόλη μας.
 ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη