google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ..ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ...

ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ..ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ...

30 με 50 οικίες στην  Κυπαρισσία, ρίχνουν τα λύματά τους στα όμβρια ύδατα!. Οι περισσότερες βρίσκονται στην περιοχή μέσης και άνω πόλης.  Αυτό αποτελεί κοινό μυστικό: το γνωρίζουν Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι,Δημοτικοί Σύμβουλοι, Αστυνομία, Εισαγγελία, μαγαζάτορες και όλοι οι πολίτες.  Οι σχάρες των όμβριων υδάτων βγάζουν την χαρακτηριστική αυτή οσμή σ όλη την πόλη. Πολλοί μαγαζάτορες βάζουν πλαστικό σκέπασμα στις  σχάρες που υπάρχουν επι του δρόμου στις γωνίες των τετραγώνων. Ο Δήμος συνειδητά εξαπατά την 'Ελληνική Εταιρεία για την Προστασία της Φύσης' που δίνει τις Γαλάζιες Σημαίες, διότι αποκρύπτει πως ο αγωγός των βρώμικων όμβριων υδάτων βγαίνει στην δεξιά πλευρά της  βραβευμένης παραλίας.  
   Είχαμε κάνει προ μηνών ανάλογη καταγγελία στον Εισαγγελέα Κυπαρισσίας, αυτός παρέπεμψε την υπόθεση στην Αστυνομία, και αυτή δεν έκανε τίποτα... 
  Πώς θα βρούνε τα σπίτια που δεν έχουνε συνδεθεί με τον Βιολογικό? 
  Πώς θα τους αναγκάσουνε να σκάψουνε 10-20 μέτρα και να κάνουν την νέα σύνεδη? 
  Ποιός θα πληρώσει τα -ολίγα- έξοδα, αλλά στις μέρες μας φαίνονται πολλά?
   Οι άρχοντες καλούνται να βρουν τη λύση στο πρόβλημα, αντί να το κρύβουν.
  Είναι ντροπή που η Ευρώπη έδινε για δεκαετίες χρήματα για εργοστάσιο Βιολογικού και η πόλη δεν έβρισκε  το σημείο. Είναι μεγάλη ντροπή που τώρα έχουμε το εργοστάσιο, και όμως όλη η πόλη βρωμάει 'υπόνομο' και έχουμε πολλά κουνούπια. Είναι ντροπή να παίρνουμε γαλάζια σημαία με τα ψέματα, υπάρχει κίνδυνος για μόλυνση αυτών που κάνουν μπάνιο στον αλαγούδη. 
   Έχουμε καταθέσει Καταγγελία  στον Περιφερειάρχη, στο ΥΠΕΚΑ, στον Ευρωπαϊκό Επίτροπο Περιβάλλοντος, καθώς και στον Προϊστάμενο του Εισαγγελέα Κυπαρισσίας, διότι αδυνατούν οι τοπικοί άρχοντες να βρουν τη λύση στο σημαντικό αυτό πρόβλημα. Επίσης υπάρχει καταγγελία στον ανάλογο ιστότοπο.
   Είναι απίστευτο που αυτό το έγκλημα είναι κοινό μυστικό και δεν αντιδρά κανείς.
  Αντώνης Αντωνόπουλος, Κυπαρισσία

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη