google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ..

Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ..

ΤΙΣ θέσεις του για την διοίκηση αλλά και οργάνωση του Δήμου εξέφρασε στο τελευταίο Δ.Σ. ο Δήμαρχος Τριφυλίας υποστηρίζοντας ότι θα...επιβάλλει τους όρους του Δήμου στην αγορά με αφορμή συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα ώστε ο Δήμος να λειτουργεί με κριτήρια επιχειρηματικής άσκησης των δικαιωμάτων του πολίτη...
Πιο αναλυτικά ο κ. Κατσιβελας είπε ότι όσοι εκμεταλλεύονται το Δήμο δεν θα δέχεται τους όρους της λειτουργίας που επιβάλλουν ορισμενοι αλλά θα ορίσει τους κανόνες που θα είναι τέτοιοι ώστε ο Δήμος να έιναι βιώσιμος και αξιόπιστος στην αγορα για να επιβάλλει τους όρους του και δεν εννοούσε σε συνέντευξη του οτι θα λειτουργεί ως επιχειρηματίας. η χωροθέτηση για το σχολείο στο Μουζακίτης έγινε απο την αντίστοιχη υπηρεσία και οχι απο το Δήμο. Απάντηση σε Κουκουμη για το θέμα της Παιδείας λεγοντας οτι οι αποφάσεις θα ληφθούν απο το κεντρικό όργανο του ΔΗΜΟΥ που εινσι το Δ.Σ. με βάση το πλαίσιο λειτουργίας του ΔΗΜΟΥ για ζητήματα καθαριότητας και οργάνωσης του ΔΗΜΟΥ. Στο Σώμα τέθηκαν θέματα για την αγροτική οδοποιία όπου υπάρχουν ελλείψεις διεκδικώντας πόρους. Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας επεξήγησε οτι δεν υπήρχε ενιαία δομή ενώ ο Δήμος θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος Εργολαβος για την καθημερινότητα του πολίτη με αλλαγη νοοτροπίας μας σε ολα τα επίπεδα. Για τη χωροταξική κατανομή των σχολείων μίλησε ο κ. ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ για δίκαιη ενίσχυση των γονιών σε οτι αφορά τη νότια ΤΡΙΦΥΛΙΑ ενώ εξηγηςε οτι δεν αποδυναμώνεται το 1ο Νηπιαγωγείο Κυπαριςςιας. Τελος έγινε αναφορά στην ψηφιακή σύγκλιση του ΔΗΜΟΥ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη