google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΚΛΗΡΟ ΣΤΡΙΜΩΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΚΛΗΡΟ ΣΤΡΙΜΩΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Για το έργο της Βόλτας επιβεβαίωσε ότι η περιφερεια ευθύνεται για την απενταξη οπότε πρέπει να τρέξει ως το 2015 για να μην αναγκαστεί ο Δήμος να πληρώσει όπως το έργο ομβριων Κυπαρισσίας. Μίλησε για απεμπλοκή του βιολογικού Γαργαλιανους με τον ανάδοχο του έργου από τη νέα προγράμματα περίοδο. Ο κυρ.Ανδρινοπουλος ζήτησε μείωση δαπανών του δημου και έσοδα από ΔΕΗ ενώ για τη ΔΕΥΑΚΥ είπε ότι χάνονται έσοδα όπως και από εισπράξεις νερού σε περιοχές που ουδέποτε επιβλήθηκε τέλος ενώ έθιξε τις συντηρήσεις που είναι κοστολογεί για το Δήμο.
Ο κυρ. Βουδούρης επέκρινε την φτώχεια του δημου καταλογιζοντας στη κεντρική εξουσία ότι ενταφιαζει την αυτοδιοίκηση λέγοντας ότι η κακή διοίκηση οφείλεται σε κεντρικές πολιτικές επιλογές καθώς μεταφέρθηκαν αρμοδιότητες χωρίς αντιστοιχους πόρους στους δήμους. Είπε ότι αυτά που λέει ο δήμαρχος αν τα εννοεί πρέπει να το κάνει πράξη όπως τα χρέη που διογκώνεται με τις πλάτες αιρετών. Ο κυρ.Κουκούμης μίλησε για φτωχό πρόγραμμα σε βάρος του λαού με λειψα έργα λέγοντας ότι οι θεσμοθετημενοι πόροι που δεν διεκδικουνται από τη κυβέρνηση με αποτέλεσμα να χάνονται με αποτέλεσμα να παραχωρώντας υπηρεσίες σε ιδιώτες. Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία..

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη