google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΜΕΣΣΗΝΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

ΜΕΣΣΗΝΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Πάνω από 150 Μεσσήνιοι επαγγελματίες και παραγωγοί συμμετείχαν στην διημερίδα, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο "Horizon Blu", με την οργανωτική υποστήριξη του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων και του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, υπό την αιγίδα του υπουργείου Εξωτερικών και του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Στο πλαίσιο της διημερίδας πραγματοποιήθηκαν 21 εισηγήσεις, από εκπροσώπους του υπουργείου Εξωτερικών, από αγοραστές και γνώστες των εξαγωγών.  
Στο θεωρητικό μέρος της διημερίδας έγινε ενημέρωση, μεταξύ άλλων, για τη στρατηγική, το νομικό πλαίσιο καθώς και τους τρόπους επιτυχημένου εξαγωγικού μάρκετινγκ και αποτελεσματικής προώθησης των προϊόντων σε ΗΠΑ, Αυστραλία, Κίνα και Γαλλία.
Καταλήγοντας στη σχετική κοινή ανακοίνωσή τους, το Ιδρυμα Καπετάν Βασίλη και το Ιδρυμα Γεωργίου και Βικτωρίας Καρέλια σημειώνουν ότι «συνεχίζουν έμπρακτα την προσπάθεια που στοχεύει στην υποστήριξη και την προώθηση της τοπικής κοινωνίας».
Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/oikonomia/item/50416-synantiseis-messiniwn-me-agorastes-apo-exwteriko

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη