google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΟΧΙ ΣΕ ΠΛΑΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΑΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΟΧΙ ΣΕ ΠΛΑΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΑΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η ανακοίνωση της ανοικτής ομάδας φιλάθλων της Κυπαρισσίας έχει ως αποδέκτη τον πρόεδρο του Α.Ο.Κ. Γιώργο Φωτεινό, που του ζητά να παρέμβει άμεσα ώστε να ζητήσει εξαίρεση από τον Μπλάνα. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Προς τον πρόεδρο του ΑΟΚ και τα μελή του Δ.Σ Αγαπητέ πρόεδρε Γιώργο Φωτεινέ και λοιποί φίλοι του Δ.Σ. Πέρυσι τέτοια εποχή, ένας διαιτητής ονόματι Νικολόπουλος, σε παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, μας άφησε με 8 παίχτες, με αποτέλεσμα να ηττηθούμε με 1-0. Την αμέσως επόμενη μέρα, πολύ ορθώς, ζητήσατε την εξαίρεση του εν λόγω διαιτητή από τα υπόλοιπα παιχνίδια του ΑΟΚ, όπως και έγινε. Χθες, διαβολική σύμπτωση (;), πάλι σε παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ένας άλλος διαιτητής, ο Μπλάνας, σφύριξε σε βάρος του ΑΟΚ, δύο πέναλτι. Ακόμα και τα καλαματιανά ΜΜΕ, έγραψαν ότι το πρώτο πέναλτι ήταν τραβηγμένο και το δεύτερο ανύπαρκτο…! 
Και βέβαια όλοι ήμασταν μπροστά όταν στο ματς με την Σπερχογεία, ο ίδιος διαιτητής απέβαλε επιδεικτικά τον Γαργαρώνη με δύο συνεχόμενες κίτρινες για διαμαρτυρία. Για να προλάβουμε δε τον όποιον αντίλογο σχετικά με το ματς στους Γαργαλιάνους, να πούμε ότι πριν σφυρίξει δύο πέναλτι υπέρ του ΑΟΚ (το δεύτερο με υπόδειξη του βοηθού του), είχε ήδη δώσει πέναλτι στους Γαργαλιάνους και είχε ανεχτεί το σκληρό παιχνίδι τους. Δεν γνωρίζουμε αν αυτή η στάση του είναι καθοδηγείται από κάποια συμφέροντα, είναι προϊόν εμπάθειας ή απλώς την επιβάλει ένας ιδιόρρυθμος κομπλεξισμός. Το σίγουρο είναι πως δεν έχει δικαίωμα να παίζει με το φιλότιμο των χρηματοδοτών, την αξιοπρέπεια των ποδοσφαιριστών και τα νεύρα των οπαδών της ομάδας μας. Ο άνθρωπος αυτός πλέον, είναι επικίνδυνος και πρέπει να καταδειχτεί ως ανεπιθύμητος για να σφυρίξει τον ΑΟΚ στα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος. 
Αν ο ΑΟΚ δεν ζητήσει άμεσα την εξαίρεση του, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα τον ορίσουν στο ματς με τον Πάμισο και θα μας περάσει από την πριονοκορδέλα…!!!! Ευχόμαστε να μην μας φέρετε στο σημείο να πούμε… «σας τα λέγαμε». Όσο για το ενδεχόμενο να στενοχωρηθεί ο πεθερούλης του, αυτό μην σας νοιάζει. Είναι η ώρα να καταλάβουν κάποιοι ότι ο ΑΟΚ είναι η ομάδα των πατεράδων μας, η δική μας και των παιδιών μας. Είναι η ώρα να καταλάβουν ότι ο ΑΟΚ υπήρχε πριν από αυτούς και θα υπάρχει για πολύ μετά. Είναι η ώρα να καταλάβουν ότι ο ΑΟΚ δεν έχει ανάγκη κανέναν γι’ αυτό και δεν χαρίζεται και σε κανέναν….!! Κύριοι, πράξτε τα δέοντα…»

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη