google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών με Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις

Ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών με Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις

Ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών φέτος, μέσα σε αντίξοες συνθήκες για όλους, συμμετέχει ενεργά στον στολισμό της πόλης προσπαθώντας να δώσει λίγη χαρά και καλύτερη διάθεση σε όλους μας. Ο στολισμός αυτός στην πλατεία και σε κεντρικά σημεία  της πόλης γίνεται από τον εμπορικό σύλλογο αλλά  αυτή η προσπάθεια μας δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθείαν δεν συμμετείχαν ενεργά όλοι οι ηλεκτρολόγοι της πόλης δουλεύοντας αφιλοκερδώς !
Στην πλατεία μας για πρώτη φορά ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών θα στήσει Χριστουγεννιάτικο Χωριό με διάφορα σπιτάκια, όπως το σπίτι του Αι Βασίλη  όπου τα παιδιά θα μπορούν να στέλνουν τις ευχές τους στον Αι Βασίλη, το ζαχαρόσπιτο και άλλα με πολλές εκπλήξεις και δράσεις από όλους τους συλλόγους της πόλης μας.

Την Δευτέρα 15/12 στις 5:30 το απόγευμα θα γίνει μεγάλη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου πριν το άναμμα του δέντρου της πόλης.
Σε αυτή την εκδήλωση καλούνται μικροί και μεγάλοι για ένα ξεφάντωμα μαζί με  ζογκλέρ, ξωτικά, ξυλοπόδαρους, face paintingαλλά και πολλές χριστουγεννιάτικες λιχουδιές!   

Σε ένα από αυτά τα σπιτάκια την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 του μηνός  και από ώρα 10:00 τo πρωί έως τις 1 το μεσημέρι και από 5 έως 8 το απόγευμα, θα συλλέγουμε τρόφιμα για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Επειδή αυτή μας την δράση την θεωρούμε την πιο σημαντική από όλες τις άλλες, καλούμε και τα μέλη μας αλλά και όλη την κοινωνία των Φιλιατρών να συμμετέχει ενεργά προσφέροντας ότι μπορεί ο καθένας. Η κάθε προσφορά οποιουδήποτε έστω και η πιο μικρή είναι αναγκαία.
Τα τρόφιμα που πρέπει να φέρνουμε πρέπει να είναι μακράς διαρκείας όπως  ζυμαρικά, όσπρια, γάλατα, κονσέρβες και οτιδήποτε μπορεί να διατηρηθεί εκτός ψυγείου.



Τέλος την Τετάρτη 31/12 Παραμονή Πρωτοχρονιάς από τις 11:30  έως 13:30o Αι Βασίλης θα επισκεφτεί την πλατεία των Φιλιατρών, καθώς είναι καλεσμένος τουΕμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη