google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΚΕΦΙΑΠ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΚΕΦΙΑΠ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ 
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΚΕΦΙΑΠ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ 

Νέα πρόσωπα πια στη καθημερινή του λειτουργία 

Ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες οι κτιριακές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες που υλοποιούνται το τελευταίο διάστημα στο ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών. Σήμερα παραδόθηκαν οι εργασίες του εσωτερικού ελαιοχρωματισμού στη πτέρυγα των φιλοξενουμένων (διάδρομοι και θαλάμοι) ενώ τις επόμενες ημέρες παραδίδεται σε πλήρη λειτουργία όλος ο εξοπλισμός των πλυντηρίων και στεγνωτηρίων. 

Χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας όλου του προσωπικού του ΚΕΦΙΑΠ με το Διοικητή του Γ.Ν. Μεσσηνίας κ. Γεώργιο Μπέζο προκειμένου να καταγράψουν την υφιστάμενη κατάσταση μετά την έλευση των συνεργείων και να εντοπιστούν οι όποιες άλλες εκκρεμότητες. 

Σημειώνεται ότι από άποψη προσωπικού το κέντρο ενισχύθηκε από τη Δευτέρα με τρεις (3) ακόμη νοσηλεύτριες ενώ ως γνωστό με απόφαση της Διοίκησης απομακρύνθηκαν οι εμπλεκόμενες με τις οικονομικά τύπου συναλλαγές που είχαν με τα χρήματα φιλοξενούμενης μειωμένης αντίληψης και κρίσης. 

Εκτιμάται ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες και με απόφαση της Διοίκησης τη Κυριακή το μεσημέρι και ώρα 12 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη