google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΙΤΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΙΤΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Αγαπητοί συμπατριώτες, ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΙΤΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ έκοψε την Κυριακή 18-1-2015 την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και εύχεται καλή χρονιά και δημιουργική σε όλο τον κόσμο και την Πατρίδα μας! Συγκινητική ήταν η θερμή ανταπόκριση των συμπατριωτών και φίλων του Συνδέσμου μας στην πρόσκλησή μας!
 Τους ευχαριστούμε θερμά και τους δίνουμε υπόσχεση ότι θα αγωνιστούμε για να παραμείνουν όρθιοι οι Σύλλογοι, γιατί προσφέρουν σημαντικότατο πολιτιστικό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο.   Ο Σύνδεσμος με μεγάλη συγκίνηση και υπερηφάνεια βράβευσε τρεις ιατρούς με καταγωγή από το 
Σιδηρόκαστρο για την προσφορά τους στην ιατρική επιστήμη και το κοινωνικό σύνολο: τον κ. Στέφανο Αναστασόπουλο, Χειρουργό Ορθοπεδικό, Διευθυντή Ορθοπεδικής Ευρωκλινικής Αθηνών, τον κ. Λάμπρο Γιαννίκο, Μαιευτήρα-Γυναικολόγο, Διευθυντή Γυναικολογικής Κλινικής «Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν» και τον κ. Αναστάσιο Καλαντζή, Χειρουργό Ουρολόγο, Επιμελητή Ουρολογικής Κλινικής του «Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν». Επίσης, βραβεύθηκαν με το χρηματικό βραβείο "Δημοσθένη Κάκκαβα", προσφορά του συμπατριώτη μας κ. Βένου Κάκκαβα, εις μνήμη του πατέρα του και ευεργέτη Δημοσθένη, οι επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ με καταγωγή από το Σιδηρόκαστρο.
    Την εκδήλωσή μας, μεταξύ άλλων, τίμησαν  με την παρουσία τους: ο Ιατρός-γεν. Χειρουργός κ. Άγγελος Χρονάς, Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου και Υπεύθυνος για θέματα υγείας του Νομού Μεσσηνίας. 
Ο κ. Χρονάς απηύθυνε  χαιρετισμό εκ μέρους της Περιφέρειας Πελοποννήσου, μεταφέροντας το θερμό μήνυμα του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, εξήρε με τον λόγο του το σημαντικό έργο των Συλλόγων, υποσχέθηκε ότι θα είναι δίπλα μας ουσιαστικά σε κάθε μελλοντική ενέργειά μας, ενώ εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του, που κλήθηκε να απονείμει την τιμητική πλακέτα του Συνδέσμου στον ιατρό κ. Αναστασόπουλο. 
 Παρευρέθηκαν, επίσης, οι ιατροί κ. Ιωάννης Παναγιωτόπουλος με καταγωγή από την Κυπαρισσία, Καρδιοχειρουργός, Αναπληρωτής Διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο «Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν», μαζί με τη σύζυγό του κ. Νατάσα Κατινιώτη, Καρδιολόγο στο ίδιο νοσοκομείο, και την κα Φαίη Φιλντίση, Οδοντίατρο, επίσης στο «Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν», με καταγωγή από τη Βανάδα Τριφυλίας.
Από τους Συλλόγους, μας τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Δημήτρης Παπακωνσταντόπουλος, πρόεδρος Καλονεριτών, ο κ. Δημήτρης Γεωργόπουλος, πρόεδρος Καλλίτσαινας μαζί με τον αντιπρόεδρο κ. Νίκο Κολοσκόπη και μέλη του συμβουλίου τους, ο κ. Καρυώτης, πρόεδρος Σελλαίων, ο κ. Στάθης Χαρτάλος, Αντιπρόεδρος Συλλόγου Φιλιατρινών Αθήνας, η πρόεδρος γυναικών Σιδηροκάστρου κ. Νίκη Χατζή μαζί με την αντιπρόεδρο κ. Μαλάμω Μανωλοπούλου. Η Ομοσπονδία Συλλόγων-Συνδέσμων Τριφυλίας εκπροσωπήθηκε από τους κυρίους Δημήτρη Παπακωνσταντόπουλο, κ. Στάθη Χαρτάλο και κ.  Νίκο Καρυώτη.
Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους, επίσης, ο στρατηγός Ελληνικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτης Γεωργακόπουλος από το Σιδηρόκαστρο, ο κ. Αναστάσιος Μπασαράς, Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών (ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ.), οι πρώην πρόεδροι του Συνδέσμου μας κ. Ηρακλής Μπινιώρης,  κ. Βασίλης Καλαντζής, κ. Δημοσθένης Γκόγκας, καθώς και το αρχαιότερο μέλος του Συνδέσμου μας από την ίδρυσή του το 1952, κ. Παναγιώτης Μανούσος. Εκεί ήταν και ο δικηγόρος μας κ. Γιώργος Φωτόπουλος από το Δώριο, μαζί με τον πατέρα του, νομικό επίσης, κ. Φώτη Φωτόπουλο, καθώς και φίλους από το Δώριο, τους κ. Ναπολέοντα Καρμή και κ. Ιπποκράτη Αξή, νομικό.   
Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους Σιδηροκαστρίτες, που πάντα είναι δίπλα στο Σύνδεσμο και τον στηρίζουν με κάθε τρόπο, αλλά και σε όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του, συμπατριώτες και φίλους!
Καλή και ευλογημένη Χρονιά!!!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη