google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΣΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΣΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ

Το Τουριστικό Περίπτερο, που βρίσκεται σε μια από τις πιο όμορφες γωνιές της πόλης και αποτελεί διαχρονικά στολίδι για αυτή, με το πρώτο φως της ημέρας επισκέφθηκε και ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας ο οποίος σε δηλώσεις του σημείωσε: «Σήμερα το πρωί συνέβη ένα πολύ ατυχές και δυστυχές γεγονός στην πόλη της Κυπαρισσίας. Επιασε φωτιά το Τουριστικό Περίπτερο, στο επιφανέστερο και διαπρεπέστερο σημείο της πόλης. Είναι ένα γεγονός που μας λυπεί πάρα πολύ. Μαζί με το κτήριο έχει πονέσει και η ψυχή των κατοίκων. Αυτό που θέλω να γίνει σαφές είναι ότι οι αποφάσεις της καινούργιας δημοτικής αρχής δεν πρόκειται να ανασταλούν με κανένα γεγονός και καμία ενέργεια.
Οι πληροφορίες που έχουμε είναι ότι πρόκειται περί εμπρησμού. Δεν θέλω να προκαταβάλω όμως την έρευνα που γίνεται. Ο δήμος ενδιαφέρεται πάρα πολύ για αυτή την υπόθεση και θα καταφύγουμε σε όλα τα ένδικα μέσα. Θέλω να ευχαριστήσω την Αστυνομία του Τμήματος Κυπαρισσίας η οποία παρά την ελλιπή στελέχωσή της βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή, την ώρα που έπρεπε, ειδοποίησε την Πυροσβεστική και γλιτώσαμε το μεγάλο μέρος του κτηρίου. Οφείλω να ευχαριστήσω από αυτή τη θέση και την Αστυνομία και την Πυροσβεστική για την άμεση βοήθεια που προσέφεραν».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη