google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Τι περιμένει την Κυπαρισσία στα μπαράζ ανόδου

Τι περιμένει την Κυπαρισσία στα μπαράζ ανόδου

Η Κυπαρισσία ετοιμάζεται να γιορτάσει το Σάββατο την κατάκτηση του τίτλου στην Α” τοπική. Η σεζόν όμως δεν τελειώνει εδώ, καθώς στις 10 Μαΐου ξεκινούν τα μπαράζ για την άνοδο στη Γ” εθνική. Ενα μίνι πρωτάθλημα τεσσάρων ομάδων, όπου θα προβιβαστεί μόνο η πρώτη της βαθμολογίας. Η πρωταθλήτρια Μεσσηνίας θα βρει στο δρόμο της τους πρωταθλητές Αρκαδίας, Λακωνίας και Αργολίδας. Στους δύο πρώτους νομούς, η πρωτιά έχει κριθεί πριν την τελευταία αγωνιστική. Ο Πανθυρεατικός και η Σπάρτη αντίστοιχα, έχουν «κλειδώσει» και μαθηματικά τον τίτλο και μένει να μάθουμε τον αντίπαλο από την Αργολίδα.
Μία αγωνιστική πριν το φινάλε ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου και Κορώνις Κοιλάδας έχουν τους ίδιους βαθμούς, με τον ΠΑΟΚ να υπερτερεί στην ισοβαθμία και να θεωρείται το ακλόνητο φαβορί. Το αξιοσημείωτο ότι η μοναδική αήττητη ομάδα μέχρι σήμερα είναι η Κυπαρισσία με 26 νίκες και 3 ισοπαλίες (69-5 τα γκολ). Πανθυρεατικός, ΠΑΟΚ και Κορώνις έχουν από δύο ήττες και η Σπάρτη από μία. Ο Πανθυρεατικός σε 23 αγώνες έχει 61 βαθμούς (20 νίκες, 1 ισοπαλία, 2 ήττες) με τέρματα 77-17 και έχει αποσπαστεί έξι βαθμούς από τη Δόξα Μεγαλόπολης με την οποία θα ανταμώσει την τελευταία αγωνιστική εκτός έδρας. Η Σπάρτη έχει ξεφύγει 8 βαθμούς από το δεύτερο Ολυμπιακό Γυθείου και ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές. Σε 22 αγώνες μετρά 19 νίκες, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα με γκολ 78-11.
 Στην Αργολίδα οι μνηστήρες του τίτλου έχουν τα ίδια αποτελέσματα (23 νίκες, 4 ισοπαλίες, 2 ήττες). Τα γκολ είναι 70-16 για τον ΠΑΟΚ και 85-19 για την Κορωνίδα. Την τελευταία αγωνιστική (το προσεχές Σάββατο) δοκιμάζονται εκτός έδρας. Ο ΠΑΟΚ με τα Μέθανα και η Κορώνις με τον Αστέρα Δρεπανακιό. Αν φέρουν τα ίδια αποτελέσματα, . πρωταθλητής θα αναδειχθεί ο ΠΑΟΚ που έχει μια νίκη (2-0) και μια ισοπαλία (1-1) στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη