google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Δημοπρασίες για επισκευή δρόμων στην Τριφυλία

Δημοπρασίες για επισκευή δρόμων στην Τριφυλία

ΜΕ διαγωνισμούς για την αποκατάσταση των βομβαρδισμένων δρόμων στη Τριφλυία επιχειρεί ο Δήμος να βελτιώσει την εικόνα της κυκλοφορίας στις πόλεις καθώς το πρώτο έργο που θα δημοπρατηθεί είναι η επισκευή οδοστρωμάτων Φιλιατρών. Η απόφαση εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας, προσυπογράφοντας την δαπάνη και την διάθεση πίστωσης του έργου. Θυμίζουμε ότι εκκρεμεί η ασφαλτόστρωση δρόμων στην Κυπαρισσία για την οποία υπάρχει πρόβλεψη από το Τεχνικό πρόγραμμα με 47.000 ευρώ και έχει ήδη εγκριθεί πρόσφατα στο Δ.Σ. Τριφυλίας
Το έργο, σύμφωνα με την πρόεδρο της επιτροπής Μαρία Πανουσιοπούλου, αγγίζει συνολικά τα 49.892 ευρώ μαζί με το ΦΠΑ με πόρους προερχόμενους από την ΣΑΤΑ παρελθόντων ετών.  Στην επιτροπή επικυρώθηκε η έγκριση ανάληψης δαπανών και η ψήφιση πιστώσεων του προϋπολογισμού, αναφορικά με την πίστωση απόδοσης ΤΑΠ ύψους 20.000 ευρώ από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, την προμήθεια ασφαλτικών για τη Δ.Ε. Αετού ύψους 10.000 ευρώ, την προμήθεια υδραυλικών ύψους 11.989 για τη Δ.Ε. Φιλιατρών και λογιστικές τακτοποιήσεις για διάφορα ποσά.
Παράλληλα σύμφωνα με την επιτροπή ο Δήμος προχωρά στην εφαρμογή μελέτης της Πυροσβεστικής για την ενεργητική πυροπροστασία των κλειστών γυμναστηρίων σε Κυπαρισσία και Γαργαλιάνους, ενώ προβλέπεται να διατεθούν ποσά ύψους 5.000 ευρώ για την προμήθεια ιστών φωτισμού γηπέδου.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη