google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΚΑΥΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΚΑΥΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

H Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κυπαρισσίας « Η Υγεία» κ.Σοφία Ντουνούκου σχετικά με την συνάντηση αυτή δήλωσε χαρακτηριστικά ότι "το Σωματείου των Εργαζόμενων του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας συναντήθηκε με την ομοσπονδία της ΠΟΕΔΗΝ τον κο Βασίλειο Μιχαλόπουλο και Ευαγελάτο Γρηγόριο για τα προβλήματα του Νοσοκομείου μας. Στη συνάντηση αυτής η ομοσπονδία ενημερώθηκε για τα σοβαρά ζητήματα του Νοσοκομείου μας που έχουν να κάνουν με την γενικότερη πολιτική που ασκείτε στο χώρο της δημόσιας υγείας και αφορούν κυρίως την υποχρηματοδότηση των Νοσοκομείων με συνέπεια της τραγικές έλλειψη σε Ιατρικό-Νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό όπως και σε υγειονομικό υλικό και Ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό , και βεβαίως σταπολύ σοβαρά προβλήματα που προκαλούν στην εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου οι αυθαιρεσίες του απερχόμενου αναπληρωτή Διοικητή.
Προβλήματα από συμπεριφορές και πρακτικές που δεν αρμόζουν σε δημόσιο λειτουργό πολύ δε περισσότερο όταν αυτός Διοικεί Νοσηλευτική Μονάδα. Για τα προβλήματα του Νοσοκομείου μας ενημερώσαμε πρόσφατα και τον Αναπληρωτή Υπουργό κο Ξάνθο Ανδρέα και αναμένουμε την ανταπόκριση του σύμφωνα και τις διαβεβαιώσεις που μας έδωσε. Τέλος το προσεχές διάστημα το Σωματείο μας προγραμματίζει συνάντηση με την καινούργια Διοίκηση της 6η Υγειονομικής Περιφέρειας μας προκειμένου να την ενημερώσουμε λεπτομερώς για τα σοβαρά ζητήματα που αφορούν το Νοσοκομείο μας".

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη