google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Δήμας «Ο αγώνας με την Κυπαρισσία είναι δύσκολος αλλά θα παίξουμε όπως πάντα για την νίκη»

Δήμας «Ο αγώνας με την Κυπαρισσία είναι δύσκολος αλλά θα παίξουμε όπως πάντα για την νίκη»

Νίκη με ανατροπή πέτυχε το Δώριο στο τοπικό ντέρμπι με το Διαβολίτσι μιας και επικράτησε με 2-1 παρότι βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο ημίχρονο. Το μυαλό λοιπόν είναι ήδη στο παιχνίδι της Κυριακής με την πρωτοπόρο Κυπαρισσία εντός έδρας με στόχο να είναι μια αξιοπρεπής εμφάνιση και η διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος. Ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος τερματοφύλακας Ιπποκράτης Δήμας που έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του μίλησε λέγοντας μας τα εξής:
«Ο αγώνας με το Διαβολίτσι τη περασμένη εβδομάδα ήταν λίγο δύσκολος. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0, ενώ στο δεύτερο μπήκαμε δυναμικά κάνοντας το 1-2 βάζοντας τα δύο γκολ στα πρώτα 5 λεπτά. Ο επόμενος αγώνας με τη Κυπαρισσία, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο μας, θα είναι εξίσου πολύ δύσκολος και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε και να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας και ανταγωνιστική τη τελευταία αγωνιστική».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη