google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΥΣΚΟΛΟ αλλά ουσιαστικό έργο θα έχει στην νέα του θέση ο πρώην Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας κ. Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος ο οποίος πλέον βρίσκεται στην ηγεσία αναλαμβάνοντας ρόλο στο Ελεγκτικό όργανο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων νήσων. Είναι η πρώτη φορά που εκπρόσωπος από την περιοχή της Τριφυλίας αναλαμβάνει την ηγεσία του Ελεγκτικού οργάνου στην Ομοσπονδία και ως εκπρόσωπος της περιοχής μας στην ΕΣΕΕ σε μια δύσκολη εποχή για τον εμπορικό κόσμο της Πελοποννήσου.
Το συγκεκριμένο θεσμικό όργανο έχει μεγάλη αποστολή για την διατήρηση της διαφάνειας στην Ομοσπονδία καθώς αποτελεί τον ανώτατο φορέα για την αναπτυξιακή κατεύθυνση του οργάνου από το οποίο προσδοκούν πολλά οι έμποροι. Ιδίως μάλιστα μετά την αναταραχή που υπάρχει στους κόλπους της Ομοσπονδίας με αφορμή τις καταγγελίες από την Κορινθία που αφορούν υψηλόβαθμο στέλεχος του οργάνου για οικειοποίηση αναπτυξιακών προγραμμάτων. Για τη περιοχή μας σημαίνει αρκετά καθώς θα σηματοδοτήσει την αλλαγή πλεύσης της Ομοσπονδίας με επιμόρφωση, αλληλεγγύη, προτάσεις και ιδέες. Καλορίζικος λοιπόν..

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη