google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ Η ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΤΡΑΞΙΩΝ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ Η ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΤΡΑΞΙΩΝ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

ΠΑΡΟΥΣΙΑ εκατοντάδων επισκεπτών που έμειναν τις πασχαλινές ημέρες στη περιοχή πραγμαοτποίηθηκε το Κάψιμο του Ιούδα την Κυριακής του Πάσχα στο Καλό Νερό! Τηρώντας το έθιμο που αναβιώνει με την ίδια λαμπρότητα εδώ και 3 χρόνια, με πρωτοβουλία που πήρε ο Σύλλογος Επαγγελματιών Καλού Νερού ετοίμασε την τελετή που αναβίωσε σε ειδικό χώρο ώστε να συγκεντρώσει όλους τους επισκέπτες μετά μουσικής και φυσικά φιλοξενίας..
Αυτή την φορά ο Ιούδας παραδόθηκε στις φλόγες στο χώρο των γραμμών του ΟΣΕ, κοντά στην πλατεία του χωριού όπου παραδόθηκε στην πυρά δια χειρός Νίκου Μπαγουρδή. Η πρόεδρος του Συλλόγου, Αθηνά Μέλλου, με λιτά λόγια και εορταστικά ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμμετοχή του στην αναβίωση του εθίμου! Φέτος το καλοκαίρι να σημειώσουμε ότι οι δράσεις – εκδηλώσεις των επαγγελματιών του Καλού Νερού θα πολλαπλασιαστούν, ελπίζοντας σε θετικά μηνύματα την τουριστική επερχόμενη περίοδο, καθώς όπως έχουμε ανσφέρει ήδη το Καλό Νερό αποτελεί για ξένους και επισκέπτες σε ποιοτικό τουριστικό προορισμό.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη