google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΨΗ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΨΗ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Ξεκίνησε σήμερα η αναδιαρρύθμιση του ισογείου προυπ. 1.250.000€ Γ.Μπέζος: «Βήμα ουσιαστικής αναβάθμισης το έργο της αναδιαρρύθμισης του ισογείου προσδίδοντας και άλλη προοπτική για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας» Ένα ακόμη μεγάλο έργο Υγείας ξεκίνησε σήμερα στη Μεσσηνία συνολικού προϋπολογισμού 1.250.000€.
Πρόκειται για την ΄΄Αναδιαρρύθμιση ισογείου του κτιρίου των εξωτερικών ιατρείων- Διοίκησης του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας΄΄, έργου ενταγμένου στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Δυτικής Ελλάδας- Πελοποννήσου-Ιονίων Νήσων 2007-2013. Υπενθυμίζεται ότι η δαπάνη για την προμελέτη, την οριστική μελέτη εφαρμογής και τα τεύχη δημοπράτησης αποτελούν δωρεά του συμπατριώτη μας Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου. Με αφορμή την έναρξη των εργασιών ο Διοικητής του Γ.Ν Μεσσηνίας Γιώργος Μπέζος δήλωσε: ΄΄ Σήμερα είναι μια μέρα δικαίωσης μιας πολύχρονης συλλογικής προσπάθειας που μοναδικό σκοπό είχε την υλοποίηση αυτού του έργου. Είναι μια μέρα ξεχωριστής σημασίας για την Υγεία, τόσο για την περιοχή της Τριφυλίας όσο και γενικότερα για ολόκληρη τη Μεσσηνία. Η έναρξη των εργασιών για την αναδιαρρύθμιση του ισογείου του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας συνολικού προϋπολογισμού 1.250.000€ έχει ένα διττό συμβολισμό: Πρώτον πιστοποιεί με τον πλέον καλύτερο τρόπο ως Διοίκηση, την σταθερή και αταλάντευτη βούληση και πίστη μας, για την αναγκαιότητα της ύπαρξης και λειτουργίας του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας καλύπτοντας υγειονομικά την ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας και τμήμα της Αρχαίας Ολυμπίας και δεύτερον, σήμερα ξεκινά ένα μεγάλο βήμα ουσιαστικής του αναβάθμισης και ανοίγει ο δρόμος για μια θετική προοπτική.
Ωστόσο προβλήματα και δυσλειτουργίες συνεχίζουν να υπάρχουν και κυρίως υφίστανται στο θέμα της στελέχωσης ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Οι πρόσφατες εξαγγελίες της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας για 4.500 προσλήψεις το 2015, μας γεμίζουν αισιοδοξία ότι σύντομα θα αντιμετωπιστεί και αυτό το θέμα. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την οικογένεια του Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου για την δωρεά του αλλά και για την συνεχή του αρωγή στην κοινή προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών Υγείας στο Νομό Μεσσηνίας. Επίσης να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Τεχνική της Υπηρεσία για το ενδιαφέρον της και την ανάληψη από πλευρά της στην επίβλεψη των εργασιών . Τέλος να ευχαριστήσω από καρδιάς όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας αλλά και όλη την τοπική κοινωνία της Τριφυλίας για την αγάπη και το συνεχές ενδιαφέρον τους για το Νοσηλευτικό Ίδρυμα του τόπου τους».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη