google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Χρ. Παπαγεωργίου «Κάτω τα κεφαλιά, σκληρή δουλειά και άνοδος στην Γ” Εθνική»

Χρ. Παπαγεωργίου «Κάτω τα κεφαλιά, σκληρή δουλειά και άνοδος στην Γ” Εθνική»

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α” Τοπικής η Κυπαρισσία που επικράτησε στο ντέρμπι γοήτρου με 3-2 του Πάμισου. Η ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη κατάφερε να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα αήττητη ενώ μετά το τέλος του αγώνα έγινε και η καθιερωμένη φιέστα. Από κει και πέρα, το μυαλό όπως είναι φυσικό έχει στραφεί στα μπαράζ που ξεκινούν περίπου σε 1 μήνα με πρώτο αγώνα εντός με αντίπαλο την Σπάρτη. Ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Παπαγεωργίου που πέτυχε δύο γκολ στο Σαββατιάτικο ματς, μίλησε λέγοντας μας τα εξής:
 «Το παιχνίδι με τον Παμισο ηταν ενα ντέρμπι γοήτρου και τίποτα παραπάνω αφού είχαμε καταφέρει να κλειδώσουμε το πρωτάθλημα από την προηγούμενη αγωνιστική. Σιγουρα ηταν ενα παιχνίδι με πολυ θέαμα και όσοι βρέθηκαν στο γηπεδο χόρτασαν θέαμα κ αιγκολ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είμασταν τοσο καλοί οσο θα θέλαμε και δίκαια ο Πάμισος κέρδιζε 2-1 στο ημιχρονο. Όμως στην επανάληψη μπήκαμε αποφασισμένοι να γυρίσουμε το παιχνίδι και να το ευχαριστηθούμε μιας και είχαμε την φιέστα μας. Αυτο καναμε και δίκαια κερδισαμε ενώ θα μπορούσαμε να βάλουμε και αλλα γκολ. Αποδείξαμε για μια ακομα φορά πως κανεις δεν μας χάρισε τίποτα, απλα το αξιζαμε το πρωτάθλημα και τα καταφέραμε. Επίσης, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Πάμισου που ήταν αξία συνδιεκδικητρια του πρωταθλήματος. Τωρα πρεπει να ξεκινήσουμε παλι την δουλεια μας και με κατω τα κεφαλιά γιατί ακολουθούν τα παιχνίδια των μπαράζ ανόδου. Θα δουλέψουμε σκληρά και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το στόχο μας και να ανέβουμε στην Γ΄Εθνική. Πραγματικα ο ΑΟΚ το αξιζει, εχει σπουδαίους ανθρώπους στην διοίκηση και φανταστικούς φιλάθλους που τους χρειαζόμαστε να μας στηρίξουν σε αυτο το δύσκολο αγώνα. Πιστευω πως θα ειναι διπλα μας. Όσον αφορά το πρωτάθλημα Μεσσηνίας ειναι ενα πολυ καλο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με πολύ καλές και σπουδαίες ομάδες αφού κανενα παιχνίδι δεν ηταν εύκολο».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη