google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ η Συνέλευση της Ομοσπονδίας Εμπορικών συλλόγων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας ενώ την Κυριακή ακολούθησε η έγκριση των πρακτικών και απολογισμού της ένωσης παρουσία του Προεδρείου.
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας που πρόσφατα ανέλαβε την διοίκηση κ. Κώστας Παυλίδης έκανε λόγο για τόνωση της συλλογικότητας μέσα από έμπρακτες αποδείξεις για την ενότητα του εμπορικού κόσμου, καυτηριάζοντας παράλληλα την σημερινή εικόνα των εμπόρων σε σχέση με την τοπική οικονομία στα πλαίσια ενός ειλικρινούς, ισότιμου διαλόγου για τα καυτά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καταστηματάρχες λόγω της οικονομικής κρίσης

Η συνεδρίαση έγινε σε πανηγυρικό κλίμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου με την παρουσία του δημάρχου Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα ο οποίος τους καλωσόρισε στην περιοχή υπογραμμίζοντας παράλληλα τα δύο μεγάλα αρνητικά γεγονότα για την Τριφυλία. Οπως είπε, μεγάλα προβλήματα είναι ο δρόμος Καλό Νερό - Τσακώνα, ο οποίος πάει στις... καλένδες, και η απόφαση που έλαβε το Συμβούλιο της Επικρατείας για το προεδρικό διάταγμα που αφορά τον Κυπαρισσιακό Κόλπο, σύμφωνα με την οποία το επιστρέφει στο ΥΠΕΚΑ και ζητά την απαγόρευση της δόμησης σε όλο τον άξονα κάτω από το δημόσιο δρόμο. Ανάφερε και το μεγάλο ζήτημα που υπάρχει για την περιοχή της Κυπαρισσίας με το λιμάνι. Από την πλευρά του σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο αντιπεριφερειάρχης Περικλής Μαντάς τονίζοντας ότι το φετινό Πάσχα ήταν το χειρότερο για τους εμπόρους των τελευταίων χρόνων, τόσο λόγω της οικονομικής κρίσης αλλά και μιας σειράς άλλων παραγόντων, αν και υπήρχε πολύς κόσμος στην περιοχή. Αναφέρθηκε και στις ενέργειες που γίνονται από την πλευρά της Περιφέρειας για να στηριχτεί ο συγκεκριμένος κλάδος. 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη