google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΣΠΑΡΤΗ 1-0. ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΙ ΝΤΟΥΓΕΡΟΓΛΟΥ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΣΠΑΡΤΗ 1-0. ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΙ ΝΤΟΥΓΕΡΟΓΛΟΥ

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το μίνι πρωτάθλημα των μπαράζ ανόδου της Γ” Εθνικής για την Κυπαρισσία αφού επικράτησε πριν από λίγο με 1-0 της Σπάρτης.Η ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη με ψυχή, τσαμπουκά και πάθος κατάφερε να κάνει το 1-0 και να κάνει ένα μεγάλο βήμα για την άνοδο στην Γ” Εθνική.Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους για μια ακόμη φορά ο τερματοφύλακας Θοδωρής Ντουγέρογλου που πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση με καταπληκτικές αποκρούσεις ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όπου η Σπάρτη είχε την απόλυτη υπεροχή και σωρεία χαμένων ευκαιριών.
Επίσης, αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία του κόσμου αφού πάνω από 1.00 άτομα έδωσαν βροντερό παρών και πανηγύρισαν στο τέλος του αγώνα μαζί με διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες αυτό το τρίποντο.Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες με την Κυπαρισσία να αναλαμβάνει τα ηνία μετά το 20′ όπου σημειώθηκε η πιο δύσκολη φάση στο ματς με το γκολ του Γ. Παναγόπουλου που ακυρώθηκε ως οφσαιντ.
Από κει και πέρα, η ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη πέτυχε ένα φοβερό γκολ με τον συνήθη ύποπτο Φ. Παναγόπουλο μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Στην συνέχεια, όπως ήταν λογικό η Σπάρτη πίεσε για την επίτευξη κάποιου γκολ πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους χωρίς επιτυχία.
Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν εξίσου δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν πολύ κοντά στο 1-1 ενώ είχαν μάλιστα και δοκάρι.
Το φιλμ του αγώνα
Η πρώτη ουσιαστική φάση στο ματς σημειώθηκε στο 20′ όταν ο Καραντζούλιας έβγαλε την σέντρα, ο Γαρόζης έχασε την μπάλα με τον Γ. Παναγόπουλο να την στέλνει στα δίχτυα αλλά ακυρώθηκε ως χέρι στον παίκτη του ΑΟΚ.
Στο 33′ ο Φ. Παναγόπουλος με ένα πανέμορφο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Σπάρτης για το 1-0.
Στο 41′ ο Σπυροπάλι με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 43′ ο Σεμετζίδης έκανε την σέντρα, έδιωξε προσωρινά ο Ντουγέρογλου μιας και η μπάλα έφθασε στον Σπυροπάλι που δοκίμασε το σουτ αλλά η μπάλα βρήκε πάνω στον Μιτρόφ.
Στο 48′ ο Γεωργακόπουλος έκανε το σουτ απέκρουσε ο Ντουγέρογλου, η μπάλα έφτασε στον Αναστασάκο που έκανε το σουτ με την μπάλα να χτυπά στο κάθετο δοκάρι.
Στο 53΄ο Γεωργακόπουλος με ωραία προσπάθεια έκανε το σουτ αλλά μπλόκαρε ο Ντουγέρογλου.
Στο 58′ ο Καραντούλιας έκανε ωραία το 1-2 με τον Φ. Παναγόπουλο, αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Χ. Παπαγεωργίου που έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 61′ νέα ευκαιρία για την Σπάρτη. Ο Γεωργακόπουλος έκανε το σουτ εκτινάχθηκε και έδιωξε στην αριστερή του γωνία ο Ντουγέρογλου. H μπάλα πήγε στον Τσούκλη που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 73′ διπλή χαμένη ευκαιρία για την Σπάρτη με τον Ντουγέρογλου να λέει όχι. Αρχικά με το σουτ του Αναστασάκου και στην συνέχεια με το σουτ του Γεωργακόπουλου. Τρομερή εμφάνιση και σήμερα από τον τερματοφύλακα της Κυπαρισσίας.
Στο 90′ ο Σεμερτζίδης εκτέλεσε το φάουλ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βάτσιος με βοηθούς τους Δημόπουλο και Ντζουροπάνο.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ Ντουγέρογλου, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Μιτρόφ (63′ λ.τρ. Γεωργιόπουλος), Γαργαρώνης, Λυδιώτης, Ντιόπ, Γ. Παναγόπουλος (59′ Κόλλιας), Φ. Παναγόπουλος, Χ. Παπαγεωργίου, Καραντζούλιας (75′ λ.τρ. Θεοδωρακόπουλος).
ΣΠΑΡΤΗ Γαρόζης, Κοπέλας, Πρασσάς (80′ Γκολέμης), Πανάκης (72′  Πολυκράτης), Σπηλιωτόπουλος, Χοτζάι, Σπυροπάλι, Τσούκλης, Αναστασάκος, Σεμερτζίδης, Γεωργακόπουλος.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη