google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Κε Διοικητή, Όπως καλά γνωρίζετε, το ισόγειο του Νοσοκομείου της Κυπαρισσίας έχει ενταχθεί στη χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ προκειμένου να αναδιαρρυθμισθεί σε δύο φάσεις. Η αναδιαρρύθμιση αυτή είναι απαραίτητη για την εύρυθμη, σωστή και ασφαλή για τον πολίτη και το προσωπικό λειτουργία του Νοσοκομείου το οποίο λειτουργεί από το έτος 1947 και το ισόγειο αυτού από τότε δεν έχει ανακαινισθεί (πλην των μαγειρείων). Ως εκ των ανωτέρω, οι εργασίες αναδιαρρύθμισης έχουν ξεκινήσει περίπου από το Μήνα Απρίλιο 2015 στο μισό του ισογείου. Εντούτοις, ενώ οι εργάτες μόλις που πρόλαβαν να αρχίσουν τις εργασίες, από τις 29/4/2015 αίφνης σταμάτησαν.
Σας ενημερώνουμε το αυτονόητο ότι η καθυστέρηση αυτή έχει σαν συνέπεια την καθημερινή ταλαιπωρία των πολιτών, ασθενών και μη, και των εργαζομένων στην άνω Νοσηλευτική Μονάδα, καθώς η λειτουργία του Νοσοκομείου μας προσωρινά και για το λόγο των εργασιών έχει περιορισθεί σε λυόμενα και στον απομείναντα χώρο πλην του εργοταξίου. Οι τεχνικές δε υπηρεσίες (ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί και δίκτυα υπολογιστών) λόγω του εργοταξίου στο μισό του ισογείου αντιμετωπίζουν πολυποίκιλα προβλήματα που δημιουργούν κινδύνους πάσης φύσεως. Ένα απλό καθημερινό παράδειγμα που αποτυπώνει λίγο το πρόβλημα υπό τις νέες και προσωρινές συνθήκες, είναι ότι, οι εισερχόμενοι στο Νοσοκομείο αναγκάζονται να βγάζουν εισιτήρια από λυόμενο οίκημα το οποίον σημαίνει ότι περιμένουν στην ύπαιθρο και όρθιοι για να εξυπηρετηθούν. Πρόκειται δε συνήθως για ανθρώπους ηλικιωμένους και αρρώστους οι οποίοι ταλαιπωρούνται κατά τρόπο πρωτοφανή που μόνο σε τριτοκοσμικές συνθήκες απαντάται.
 Ως εκ των ανωτέρω, εκφράζουμε τη λύπη και την έντονη δυσαρέσκειά μας και διαμαρτυρόμαστε για την κατάσταση αυτή και σας μεταφέρουμε το φόβο μας για τους κινδύνους που αυτή δημιουργεί. Ως πολίτες και ως εργαζόμενοι του Νοσοκομείου μας ζητούμε να ενημερωθούμε για τους λόγους της διακοπής των άνω εργασιών και τη διάρκεια αυτής. Σας εφιστούμε δε την προσοχή ότι η παρέμβαση της διοίκησης για την επίλυση του προβλήματος πρέπει να είναι άμεση και αποτελεσματική λόγω των σοβαρών κινδύνων που ελλοχεύουν. Εν αναμονή των δικών σας ενεργειών

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη