google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ Ο ΑΟΚ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΡΟΣ- VIDEO

ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ Ο ΑΟΚ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΡΟΣ- VIDEO

ΕΝΑ ακόμα βήμα που φέρνει κοντά την αήττητη σχεδόν όμάδα της Κυπαρισσίας στην Γ εθνική κατηγορία πέτυχε στην έδρα του ο Α.Ο.Κ. που επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου για την 5η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου για την Γ” Εθνική.
Παρά το καλό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και την κούραση λόγω των αναμετρήσεων η έμπειρη ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη κόντρα στην ψυχοφθόρα ακολουθία των μπαράζ κατάφερε να εισπράξει το πολύτιμο τρίποντο παραμένοντας στην κορυφή με 12 βαθμούς μαζί με την Σπάρτη που νίκησε με 1-0 εκτός έδρας τον Πανθυρεατικό. Πάντως ο ΑΟΚ την τελευταία αγωνιστική θα ολοκληρώσει το κύριο μέρος των μπαράζ στο Άστρος που θα κάνει τα πάντα για να κατέβει στο μεγάλο τελικό με την ομάδα της  Σπάρτης που όπως φαίνεται έχει κλείσει με το ραντεβού στις 7 Ιουνίου και πιθανόν στο γήπεδο της Κορίνθου.
ΣΕ ότι αφορά την ψυχολογία που επικράτησε στο αγώνα στο 56′ μετά από εύστοχο σουτ του Ανδρουτσή κοντά στη περιοχή η μπάλα ακολούθησε άλλη τροχιά με αποτέλεσμα να σημειωθεί άουτ. Όμως το 66′ ο Κόλλιας εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισαν οι γηπεδούχοι σε πλεονεκτική θέση όπου μετά από γερή κόντρα κατέληξε στον Χ. Παπαγεωργίου που με αριστερό σουτ λίγο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παναγή για το 1-0. Στο 70′ Ο Κόλλιας πέρασε και τον Παναγή έκανε την πάσα στον Φ. Παναγόπουλο χωρίς όμως αποτέλεσμα. Πάντως στο 85′ ο Θεοδωρακόπουλος έκανε μακρινό σουτ αλλά απέκρουσε σε κόρνερ ο Παναγής.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο  Μακρυπόδης από την Αχαΐα έχοντας ως βοηθούς τους Δημήτρη Γκαβέρα και Ανδρέα Μεϊντανά από τον ίδιο σύνδεσμο.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ντουγέρογλου, Γαργαρώνης, Γιαννόπουλος, Γ. Παναγόπουλος (82′ Kωνσταντόπουλος), Θεοδωρακόπουλος, Γεωργιόπουλος, Φ. Παναγόπουλος, Λυδιώτης (57′ Κόλλιας), Καρατζούλιας, Ανδρουτσής, Χ. Παπαγεωργίου (75′ Ντιόπ).
ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ: Παναγής, Αιβαλιώτης, Καστρίτης, Διαμαντής (70′ Ξενοφών), Καζάς, Κουτσοδήμος, Μουσταφάι, Καρανάσιος, Μπόμπος, Δήμας, Φίλης

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη