google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ο Φώτης Παναγόπουλος του ΑΟΚ μίλησε για όλα...

Ο Φώτης Παναγόπουλος του ΑΟΚ μίλησε για όλα...

Ο Φώτης Παναγόπουλος μιλά  για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο ΑΟ Κυπαρισσίας να… ξεφύγει από τα τοπικά της ΕΠΣ Μεσσηνίας και να ανέβει στη Γ” Εθνική.

Πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο της Κυπαρισσίας. Mε γκολ του Φώτη Παναγόπουλου στο 30′ η τοπική ομάδα λύγιζε την Σπάρτη και έπαιρνε τη νίκη με 1-0, κάνοντας θετικό ξεκίνημα στον 13ο όμιλο.
εύτερη αγωνιστική την Τετάρτη, στο Κουτσοπόδι της Αργολίδας. O ΑΟ Κυπαρισσίας πετύχαινε δεύτερη νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές, αυτή τη φορά με 2-0, με τον Φώτη Παναγόπουλο να υπογράφει και τα δύο τέρματα της ομάδας του.
Ο 29χρονος επιθετικός έχει πραγματοποιήσει ιδανικό ξεκίνημα στα μπαράζ ανόδου και οδηγεί τους πρωταθλητές Μεσσηνίας από νίκη σε νίκη, αποτελώντας… εγγυήτρια δύναμη για τον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Γ” Εθνική!
Ο χαρισματικός άσος μίλησε στο “pamebala.gr” για τη μάχη που δίνει ο “κυανόλευκος” σύλλογος, λίγα εικοσιτετράωρα πριν το ματς με τον Πανθυρεατικό, με το οποίο ολοκληρώνεται και ο α” γύρος σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα.
Φώτη, η ομάδα σου έχει ξεκινήσει με “2 στα 2′. Έχει κάνει το πρώτο βήμα για την άνοδο;
“Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πούμε κάτι τέτοιο! Δεν έχουμε φτάσει καν στα μέσα των αγώνων, για την ακρίβεια βρισκόμαστε στο 1/3! Αν δεν είμαστε προσεκτικοί στη συνέχεια, όλα μπορούν να ανατραπούν! Πρέπει να είμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος! Μόνο τότε θα τα έχουμε καταφέρει».
-Έχεις πετύχει και τα τρία γκολ μέχρι τώρα. Είναι προσωπική υπόθεση τα μπαράζ;
»Είμαστε μία καλή ομάδα, στην οποία όλοι δουλεύουν, ο καθένας από τη θέση του! Μπορεί να έχω πετύχει εγώ τα γκολ, κάποια μετά από προσωπικές ενέργειες, όμως με έχουν βοηθήσει πολύ οι συμπαίκτες μου. Η αλήθεια είναι ότι έχω μεγάλη στήριξη από τους συμπαίκτες μου, όχι μόνο στα μπαράζ, αλλά σε ολόκληρο το πρωτάθλημα»
-Είστε μόνοι στην κορυφή και την Κυριακή υποδέχεστε τον Πανθυρεατικό. Σας δημιουργεί καθόλου άγχος το γεγονός ότι αρκετοί, πλέον, σας χρίζουν φαβορί;
»Άγχος δεν έχουμε και δεν είχαμε καθόλου φέτος! Το έχουμε αποδείξει καθ” όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, σε στιγμές όπου βρεθήκαμε να παίζουμε κρίσιμα ματς με την… πλάτη στον τοίχο, αλλά αντεπεξήλθαμε! Πήγαμε σε πολλές δύσκολες έδρες, όμως δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες. Είμαστε δοκιμασμένοι στα δύσκολα, δεν φοβόμαστε τίποτα! Ασφαλώς, δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο, απλώς έχουμε πολλή πίστη στη δική μας ομάδα».
-Η Σπάρτη ήταν και πέρσι στα μπαράζ, φτάνοντας μάλιστα μια… ανάσα από την άνοδο. Σε ανησυχεί αυτή η εμπειρία του βασικού σας αντίπαλου;
»Δεν νομίζω ότι μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο! Έχουμε παίξει κι εμείς πολλά δύσκολα παιχνίδια φέτος, όπως προανέφερα, οπότε διαθέτουμε την εμπειρία σαν ομάδα. Είχαμε ένα σκληρό πρωτάθλημα, το οποίο μας βοήθησε πολύ να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε δύσκολες καταστάσεις, κάτω από βαθμολογική πίεση. Είμαστε… μαθημένοι! Από την άλλη, εξαρτάται από τους παίκτες της Σπάρτης αν θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν την εμπειρία της περσινής χρονιάς».




-Το γεγονός ότι βρίσκεται “κοντά” στην Σπάρτη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, είναι κάτι που το συζητάτε με τους συμπαίκτες σου στα αποδυτήρια;
»Δεν μας απασχολεί καθόλου! Ο άνθρωπος είναι στην ομάδα του και… καλά κάνει! Από την πλευρά μας, κοιτάμε να κάνουμε τη δουλειά μας στο γήπεδο και τίποτα περισσότερο! Δεν μας ενδιαφέρει ποιος είναι γύρω-γύρω και τι συμβαίνει έξω από το γήπεδο».
-Βρίσκεται στο πλευρό σας ο φίλαθλος κόσμος της Κυπαρισσίας;
»Όσο περνάει ο καιρός, ολοένα και περισσότεροι φίλαθλοι είναι κοντά μας! Βλέποντας την προσπάθεια που γίνεται, ο κόσμος αγκαλιάζει την ομάδα περισσότερο και έρχεται στο γήπεδο για να την στηρίξει».
-Η Καλαμάτα δεν τα πάει καλά τα τελευταία χρόνια, ο Μεσσηνιακός είναι καθηλωμένος στα τοπικά, το ίδιο συμβαίνει και με κάποιες άλλες ιστορικές ομάδες του νομού. Το γεγονός αυτό δίνει χώρο ώστε να αναδυθεί μία νέα δύναμη στο ποδόσφαιρο της Μεσσηνίας;
»Πάντα μία ανερχόμενη ομάδα χωράει στο ποδόσφαιρο, αρκεί να μπορεί να αντεπεξέλθει. Αυτό δεν ισχύει μόνο στη Μεσσηνία, αλλά σε όλους τους νομούς. Έχουμε μία από τις καλύτερες διοικήσεις που έχω συναντήσει ποτέ, αποτελούμενη από ανθρώπους που έχουν την όρεξη και τη διάθεση να κάνουν κάτι αξιόλογο».
-Εφόσον τα καταφέρει, έχει τις βάσεις ο ΑΟ Κυπαρισσίας να σταθεί στις εθνικές κατηγορίες;
»Βεβαίως! Και, μάλιστα, σε πολύ καλό επίπεδο! Όλα ξεκινούν από τη διοίκηση (σ.σ. πρόεδρος είναι ο Γιώργος Φωτεινός)! Πρόκειται για πολύ καλούς ανθρώπους, που δίνουν και την ψυχή τους για την ομάδα».
*Ο Φώτης Παναγόπουλος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Ηρακλή Πύργου, ακαδημία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Χρήστου Δημόπουλου. Έκτοτε, έχει αγωνιστεί σε Πανηλειακό, Παναιγιάλειο, ΠΑΟ Βάρδας, Βύζαντα Μεγάρων, Αθηναϊκό, Αστέρα Αμαλιάδας, ΠΦΟ Πανόπουλου, Νίκη Τραγανού και, φέτος, στον ΑΟ Κυπαρισσίας.
Πηγή: pamebala.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη