google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ. «ΑΝΤΙΠΟΣΦΑΙΡΟ Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ. ΕΠΕΦΤΑΝ ΚΑΤΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ»

ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ. «ΑΝΤΙΠΟΣΦΑΙΡΟ Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ. ΕΠΕΦΤΑΝ ΚΑΤΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ»

Στον αντίποδα, ο προπονητής των φιλοξενούμενων Αργύρης Κατσίχτης δήλωσε ότι: “Σήμερα αποδείχτηκε γιατί το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ. Συγχαίρω τους παίκτες μου για την πολύ καλή τους εμφάνιση. Θεωρώ ότι στο Β’ ημίχρονο υπήρχε μόνο μια ομάδα στο γήπεδο, παρόλα αυτά δεν πήραμε κάτι περισσότερο. Δεν θα τα βάλω με τον θεό, ο θεός θα μας δώσει μια νίκη σε κάποιον αγώνα που εμείς δεν θα παίξουμε καλά. Στο Α’ ημίχρονο ξεκινήσαμε να παίζουμε το παιχνίδι μας με την μπάλα κάτω ενώ η Κυπαρισσία έπαιζε το δικό της γνωστό στυλ, με μπαλιές από την άμυνα στην επίθεση.
Σε μια φάση, αδράνησε όλη η ομάδα και το πληρώσαμε, πιστεύω ότι η Σπάρτη θα είναι η ομάδα που θα κόψει πρώτη το νήμα. Στο Β’ ημίχρονο είδαμε ένα αντιποδόσφαιρο από τους γηπεδούχους και μια κακή εφαρμογή του fair play. Σε κάθε φάση που πηγαίναμε για να ισοφαρίσουμε, έπεφταν κάτω και ζητούσαν fair play, δεν είναι κατάσταση αυτή”. Σε σημείωση του δημοσιογράφου από το Best της Καλαμάτας ότι οι γηπεδούχοι δεν έπεφταν άσκοπα, όπως φάνηκε και από τις τρεις αναγκαστικές αλλαγές, ο προπονητής των φιλοξενούμενων “τα γύρισε” λέγοντας: “δεν θέλω να πω κάτι άλλο, εγώ θα μιλήσω για την δική μου ομάδα και θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την εμφάνισή τους”. Πηγή: www.isports.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη