google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Μαραθόπολη: Εξαπάτησαν ηλικιωμένο και έφυγαν με λεία χιλιάδες ευρώ

Μαραθόπολη: Εξαπάτησαν ηλικιωμένο και έφυγαν με λεία χιλιάδες ευρώ

Ηλικιωμένος στη Μαραθόπολη έπεσε θύμα εξαπάτησης δύο γυναικών. Με τη μέθοδο της απασχόλησης του «βούτηξαν» το χρηματικό ποσό των 5400 ευρώ από το πουκάμισο και εξαφανίστηκαν! Το πρωί της Κυριακής 10 Μαΐου, λίγο μετά τις 11.30 το πρωί, ένας ηλικιωμένος ενώ βρισκόταν στην οικία του στη Μαραθόπολη, στο ύψος του νεκροταφείου, και εκτελούσε αγροτικές εργασίες μαζί με τον γιο του και την σύζυγό του αντίκρισε δύο νεαρές γυναίκες που προσποιήθηκαν πως πουλάνε χαρτοπετσέτες και σφουγγάρια. Σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος, η μία από τις δύο γυναίκες απασχόλησε την σύζυγο του, ζητώντας της να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα της οικίας, ενώ η δεύτερη τον πλησίασε και άρχισε να τον θωπέυει, με αποτέλεσμα να καταφέρει να του αποσπάσει από το πουκάμισο το ποσό των 5400 ευρώ.
Ο γιος του παθών βρισκόταν λίγα μέτρα δίπλα και το μόνο που αντιλήφθηκε ήταν μια κίνηση που έκανε η γυναίκα βάζοντας το χέρι στην πίσω τσέπη του παντελονιού της. Σύμφωνα με μαρτυρίες οι δύο γυναίκες βρέθηκαν στην οικία αφού πρώτα ένα πράσινο τζιπ σταμάτησε στον δρόμο και της αποβίβασε. Το τζιπ, στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες νεαρής ηλικίας, στη συνέχεια απομακρύνθηκε από το σημείο και μετά από λίγο επέστρεψε προκειμένου να επιβιβαστούν οι γυναίκες, επίσης νεαρής ηλικίας, σε αυτό. Φεύγοντας από την οικία άφησαν ένα κουτί χαρτοπετσέτες και ένα σφουγγάρι. Το αυτοκίνητο με το οποίο κινούνται οι δράστες είναι τζιπ μάρκας Subaru Forester, πράσινου χρώματος και μοντέλου περίπου 2000. Από τις αστυνομικές Αρχές διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Γαργαλιάνων.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη